Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás halleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2,5 kg ponty,
60 dkg savanyú káposzta,
1 fej vöröshagyma,
3 dl káposztalé,
1 teáskanál só,
1 db tojás,
10 dkg finomliszt,
2 teáskanál pirospaprika,
1 evőkanál finomliszt,
2 evőkanál étolaj.

Elkészítés:
A ponty nemesebb részéből 4 szeletet félreteszek rántani, a többi részét feldarabolom, besózom.
Az apróra vágott káposztát és vöröshagymát 2,5 liter vízben és a káposztalében (ha nincs, jó az ecetes paprika leve is) majdnem puhára főzöm.
Belerakom a besózott halat, elkészítem a rántást, és azt is belekeverem.
Egy tojásból csipetkét készítek, a végén belefőzöm a levesbe, és ha kell, egy kis citromlével savanyítom.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tárkonyos halleves » Káposztás pogácsa 1. » Kelkáposztás lasagne » Káposztás csülökragu
» Almás káposztasaláta » Tormás káposztasaláta » Káposztás kacsa » Káposztás tekercs
» Káposztás palacsinta » Káposztás rúd » Fóliás káposztás hús » Majonézes káposztasaláta
» Nyers káposztasaláta » Káposztasaláta felturbózva » Káposztás bab » Fehér és lilakáposztás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.