Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás halleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2,5 kg ponty,
60 dkg savanyú káposzta,
1 fej vöröshagyma,
3 dl káposztalé,
1 teáskanál só,
1 db tojás,
10 dkg finomliszt,
2 teáskanál pirospaprika,
1 evőkanál finomliszt,
2 evőkanál étolaj.

Elkészítés:
A ponty nemesebb részéből 4 szeletet félreteszek rántani, a többi részét feldarabolom, besózom.
Az apróra vágott káposztát és vöröshagymát 2,5 liter vízben és a káposztalében (ha nincs, jó az ecetes paprika leve is) majdnem puhára főzöm.
Belerakom a besózott halat, elkészítem a rántást, és azt is belekeverem.
Egy tojásból csipetkét készítek, a végén belefőzöm a levesbe, és ha kell, egy kis citromlével savanyítom.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás káposztasaláta » Káposztás egytál » Káposztás kifli » Káposztás csiga
» Káposztás csülök » Galyasági káposztás hús » Karácsonyi káposztasaláta » Savanyúkáposztás saláta
» Káposztás juhtúrós nokedli » Káposztás nokedli » Káposztás tekercs » Céklás káposztasaláta
» Káposztás töltött lángos » Káposztasaláta 2 » Káposztás lepény Ági módra » Tökmagos káposztasaláta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.