Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Nokedlis lecsó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
A lecsóhoz:
60 dkg zöldpaprika
60 dkg paradicsom
1 fej vöröshagyma
olaj
őrölt bors


A galuskához:
4 tojás
15-20 dkg liszt
1 evőkanál olaj


Elkészítés:
A karikákra vágott hagymát az olajban megfonnyasztjuk, majd beletesszük a felkarikázott paprikát. Rövid ideig pároljuk, hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot, és sóval, borssal ízesítjük. Fedő alatt készre pároljuk. A nokedlit a tojásokból annyi liszttel készítjük, hogy nokedliszaggatóval lehessen szaggatni. Forrásban levő olajos vízben megfőzzük a nokedlit, átszedjük a lecsóhoz, és a sütőben átforrósítjuk.

Tanácsok:
Nagyon egyszerű és nagyon finom!

Elkészítési idő: 45 perc
Kalóriatartalom: 412 kcal

A receptet beküldte: kissmakka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsános-lecsós csirke » Bográcsos lecsó » Menemen, a török lecsó » Lecsós csirkecomb
» Mediterrán lecsó » Virslis lecsó (update 1) » Tojásos-lecsós gomba » Lecsós szelet a'la pemete
» Cukkini lecsó » Lecsós-virslis "tokány" » Lecsós, gombás rakott hús » Cigány csirkés lecsó
» Cukkinis lecsó » Lecsós csirkemell egytál » Babos lecsó » Tojásos lecsó


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.