Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Nokedlis lecsó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
A lecsóhoz:
60 dkg zöldpaprika
60 dkg paradicsom
1 fej vöröshagyma
olaj
őrölt bors


A galuskához:
4 tojás
15-20 dkg liszt
1 evőkanál olaj


Elkészítés:
A karikákra vágott hagymát az olajban megfonnyasztjuk, majd beletesszük a felkarikázott paprikát. Rövid ideig pároljuk, hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot, és sóval, borssal ízesítjük. Fedő alatt készre pároljuk. A nokedlit a tojásokból annyi liszttel készítjük, hogy nokedliszaggatóval lehessen szaggatni. Forrásban levő olajos vízben megfőzzük a nokedlit, átszedjük a lecsóhoz, és a sütőben átforrósítjuk.

Tanácsok:
Nagyon egyszerű és nagyon finom!

Elkészítési idő: 45 perc
Kalóriatartalom: 412 kcal

A receptet beküldte: kissmakka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Babos lecsó » Lecsósaláta » Tojásos-padlizsános lecsó » Lecsós karfiolpaprikás
» Spanyol "lecsó" » Bolgár lecsós csirkemell » Lecsós burgonyás egytál » Vargányás lecsó bográcsban
» Lecsós libacomb » Lecsós pulykamell pörkölt » Lecsós máj chipsszel » Tarhonyás-szalonnás lecsó
» Lecsós szendvics » Tepsis, lecsós csirkemáj » Lecsós ponty » Debreceni baboslecsó


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.