Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros töksaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 kisebb spárgatök
1 cs. kapor
1/2 tubus majonéz
2 dl tejföl
kiskanál mustár
2 főtt tojás
1 pár virsli

Elkészítés:
A tököt meghámozzuk magját eltávolítjuk,kétujjnyi csíkokra vágjuk,uborkagyalun legyaluljuk.gyengén sózzuk és megszórjuk az apróra vágott kaporral.Egy órát állni hagyjuk.A majonézt elkeverjük a tejföllel és a mustárral ízlés szerint kevés porcukorral.Ezzel a mártással elvegyítjük a tököt.Hozzáadjuk a karikára vágott főtt tojást és virslit.
Jól behűtve tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros sajtkoktél » Nyári kapros saláta » Kapros zaftos süllő » Tejszínes, kapros csirke
» Tejfölös kapros újburgonya » Kapros céklakrémleves » Kapros töltött palacsinta » Fokhagymás kapros krémsajt
» Kapros csirkeragu-leves » Uborka leves kaprosan » Kapros tökkrémleves » Kapros húsgombóc
» Kapros uborkaleves » Kapros, krumplis halfilé » Fokhagymás, kapros uborka » Patisszon kaprosan


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.