Tutireceptek.hu fejléc

Kapros töksaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 kisebb spárgatök
1 cs. kapor
1/2 tubus majonéz
2 dl tejföl
kiskanál mustár
2 főtt tojás
1 pár virsli

Elkészítés:
A tököt meghámozzuk magját eltávolítjuk,kétujjnyi csíkokra vágjuk,uborkagyalun legyaluljuk.gyengén sózzuk és megszórjuk az apróra vágott kaporral.Egy órát állni hagyjuk.A majonézt elkeverjük a tejföllel és a mustárral ízlés szerint kevés porcukorral.Ezzel a mártással elvegyítjük a tököt.Hozzáadjuk a karikára vágott főtt tojást és virslit.
Jól behűtve tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros túrókrém » Hideg kapros uborkaleves » Kapros-tejszínes csirke » Patisszon kaprosan
» Fokhagymás kapros krémsajt » Uborka leves kaprosan » Kapros húsgombóc » Kapros zaftos süllő
» Kapros zöldbabfőzelék » Kapros párolt zöldborsó » Fokhagymás-kapros halfilé » Tejfölös, kapros hús
» Kapros töltött palacsinta » Kapros tésztasaláta » Ordás-kapros palacsinta » Kapros cukkinfőzelék


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.