Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Karalábés rakott hús recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 szelet (kb.50 dkg) sertéscomb
4 db karalábé
2 dl tejföl
1 tojás sárgája
2 evőkanál olaj
1 csomó petrezselyem
liszt
só, őrölt bors
a tál kikenéséhez baj

Elkészítés:
A megmosott hússzeleteket kissé kiverjük, sóval meg őrölt borssal megszórjuk, lisztbe forgatjuk és az olajban mindkét oldalát átsütjük.
A megtisztított karalábékat hasábokra vágjuk, egy kevés sós vízben kissé megpároljuk, majd lecsepegtetjük.
Egy tűzálló tálat kivajazunk, beleterítjük a karalábé felét, rátesszük a sült hússzeleteket, és befedjük a maradék karalábéval.
Tetejét megszórjuk a finomra vágott petrezselyemzölddel és meglocsoljuk a tojássárgával simára kevert tejföllel.
Előmelegített sütőben megsütjük.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott karfiol másképp » Lowcarb rakott kel » Mexikói rakott tészta » Tejszínes rakott karfiol
» Rakott krumpli saját módra » Rakott túrós csusza » Mediterrán rakott zöldség » Klasszikus rakott káposzta
» Lecsós rakott burgonya » Sajtos rakott tészta » Rakott túrósburgonya » Tarhonyás rakottas
» Vega rakott karfiol » Rakott sárgarépa, gomba » Provence-i rakottas » Almás rakott zsemle


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.