Tutireceptek.hu fejléc

Karalábés rakott hús recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 szelet (kb.50 dkg) sertéscomb
4 db karalábé
2 dl tejföl
1 tojás sárgája
2 evőkanál olaj
1 csomó petrezselyem
liszt
só, őrölt bors
a tál kikenéséhez baj

Elkészítés:
A megmosott hússzeleteket kissé kiverjük, sóval meg őrölt borssal megszórjuk, lisztbe forgatjuk és az olajban mindkét oldalát átsütjük.
A megtisztított karalábékat hasábokra vágjuk, egy kevés sós vízben kissé megpároljuk, majd lecsepegtetjük.
Egy tűzálló tálat kivajazunk, beleterítjük a karalábé felét, rátesszük a sült hússzeleteket, és befedjük a maradék karalábéval.
Tetejét megszórjuk a finomra vágott petrezselyemzölddel és meglocsoljuk a tojássárgával simára kevert tejföllel.
Előmelegített sütőben megsütjük.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szilvás rakott palacsinta » Light rakott brokkoli » Rakott kelkáposzta » Kolbászkrémes rakott hús
» Balázska rakottas » Rakott savanyúkáposzta » Rakott tészta egyszerűen » Almás rakott csirkemell
» Rizses rakott spárga » Karfiolos rakott burgonya » Sajtos rakott cukkini » Virágos, rakott palacsinta
» Karalábés csirke » Rakott őszibarack » Rakott sonka » Rakott velő


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.