Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Karfiol burgonyával recept

Kategória:


Hozzávalók:
Két kisebb vagy egy nagy burgonya; 3-4 rózsa karfiol mérettől függően.

Elkészítés:
A krumplit megpucoljuk, apróra felszeleteljük és bő vizben odatesszük főni. A karfiolt minél kisebb rózsáira szedjük alaposan megmossok, és szintén feltesszük főni. Ha puhára főtt, akkor a botmixer mérőedényébe tesszük és jó alaposan összeturmixoljuk.

Tanácsok:
Ha lehet kerüljük az egy edényben főzést. Mert a karfion főző levét nem szabad felhasználni a puffasztó hatása miatt.

Én Sinlac (rizs és szentjánoskenyérmag kivonat alapú pép) -ot tettem hozzá, attól enyhén édeskés izű lett.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: fildus

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiolkrém, brokkolikrém » Csőben sült sonkás karfiol » Karfiolpörkölt2 » Karfiolos pulykatokány
» Karfioltál » Karfiol paprikásan » Karfiolos busasaláta » Sonkás-karfiolos tészta
» Spenótos karfiol » Brokkoli-Karfiol Saláta 22 » Sült karfiol sajtmártással » Karfiol vastagmártással
» Karfiol vajas morzsával » Karfiol popcorn » Vajbabfőzelék burgonyával » Tejszínes-gombás karfiol


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.