Tutireceptek.hu fejléc

Busa burgonyával recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg halhús

1 ek vegeta
1 kg burgonya
1 dl étolaj
2 dl tejföl

Elkészítés:
A halat megtisztítjuk, kibelezzük, egészben hagyjuk, és másfél centiméterenként bevagdossuk. Sózzuk, megszórjuk a vegetával. A burgonyát megtisztítjuk, karikára vágjuk, egy tűzálló tálat kibélelünk vele, erre helyezzük a halat. Meglocsoljuk étolajjal és tejföllel. Nem túl erős lángon sütjük. Vegyes salátával tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott kel burgonyával » Virsli roston, burgonyával » Vajbabfőzelék burgonyával » Hagymatokány burgonyával
» Karfiol burgonyával » Rakott karaj burgonyával » Muszaka burgonyával » Brokkoli sült burgonyával
» Tojásos lecsó burgonyával » Alma, burgonyával » Burgonyával rakott cukkini » Galuska burgonyával.
» Faddi fokhagymás csuka » Amúr tormamártással » Korhely-halászlé » Lazac sütőben


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.