Tutireceptek.hu fejléc

Kati csirkemája recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
** 1 kg krumpli
** 1 kg csirkemáj
** 1 fej vöröshagyma
** 2 nagy tejföl
** petrezselyemzöld
** só, bors, csipetnyi ételízesitő,
** olaj vagy zsír

Elkészítés:
A krumplit héjában megfőzzük, meghámozzuk és mint a rakott krumplinak egy tepsi aljára szeleteljük, előtte a tepsit, kicsit kizsírozzuk.
A krumplit megsózzuk nem nagyon.
A vöröshagymát megtisztítjuk és apróra szeleteljük, kevés zsiradékban megdinszteljük, rátesszük a felkockázott májat, zöldségzöldet, sót, borsot, ételízesitőt és zsírjára pirítjuk. Az egészet elosztjuk a felszeletelt krumplin és a tetején elosztjuk a tejfölt.
Előmelegített sütőbe tesszük és kb. fél, háromnegyed óra alatt készre sütjük.

Tanácsok:
Ehhez az adaghoz egy nagyobb tepsi kell, ez kb. négy személyre szól, de mivel nagyon finom, hát.....

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: emrus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemájas pástétom » Csirkemájas finomság » Csirkemájas szelet » Csirkemájas rizotto
» Csirkemájas csirkeszárny » Csirkemájas tarisznya » Csirkemájas csirketokány » A Lászlók csirkemájasa
» Csirkemájas » Csirkemájas saláta » Csirkemájas Palacsinta » Almás csirkemájas serpenyő
» Csirkemájas tarja. » Csirkemájas metélt » Csirkemájas tál » Csirkemájas zöldborsós hús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.