Tutireceptek.hu fejléc

Kelkáposztafasírt recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1/2 kg kelkáposzta, 1 evőkanál olaj,1 zsemle, 2 tojás, 2 evõkanál zsemlemorzsa, só, bors, tej

Elkészítés:
A kelkáposztát sós vízben megfõzzük, majd vékony csíkokra vágjuk, és 1 evőkanál olajon tovább pároljuk. Hozzáadunk a tejben áztatott, kifacsart zsemlét, a tojásokat, a zsemlemorzsát, sót, borsot.
Tükörtojás –sütõben (lehet rendes serpenyő is) mindkét oldalát megsütjük.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spanyol sült rizs (vegan) » Cukkinis lecsó bográcsban » Grillezett zöldségek sajttal » Füstölt sajtos karfiol
» Csőben sültbrokoli » Zsengés borsó tojásosan » Majdnem paleo brokkolifasírt » Sajtos zellerropogós
» Zalai zöldbab » Joghurt-burgonya » Sütőben sült töltöttpaprika » Karfiol húsos bundában
» Sajtos zöldbab » Cserkész töltött burgonya » Fiti féle majonézes cékla » Rakott káposzta Lilla módra


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.