Tutireceptek.hu fejléc

Gombás kukoricás ragu recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1/2 kg gomba
1 dbz kukoricakonzerv
30 dkg sonka vékony csíkokra vágva
1/2 cs. petrezselyemzöld apróra vágva
1 p. tejföl
kicsi fej hagyma
pici liszt,
delikát,
bors
olaj

Elkészítés:
A megtisztított és cikkekre vágott gombát kevés olajon megfuttatott hagymára teszem, és megpárolom. amikor elfőtte a leve jó részét, hozzáöntöm a kukoricát és a sonkacsíkokat, ízlés szerint szórok rá delikátot és borsot. Jól összeforgatom, és pár perc múlva megszórom egy pici liszttel a tetejét, majd belekeverem a tejfölt. Végül megszórom petrezselyemzöldel. Kifőzött tésztával kínálom.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás töltött kifli » Fokhagymás-gombás karfiol » Paradicsomos Gombasaláta » Gombás halpaprikás
» Gombás fasírtpogácsa » Erdei gombás lapcsánka » Gombás bejgli » Borsós-gombás rizottó
» Gombás kínaikel saláta » Sajtkrémes-gombás levél » Gombás csirkemellfilé » Rizses-gombás sült csirke
» Gombás-almás kacsaleves » Tejszínes gombás teszta » Gombás pogácsa » Gombás csirkemell 2 főre


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.