Tutireceptek.hu fejléc

Gombás kukoricás ragu recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1/2 kg gomba
1 dbz kukoricakonzerv
30 dkg sonka vékony csíkokra vágva
1/2 cs. petrezselyemzöld apróra vágva
1 p. tejföl
kicsi fej hagyma
pici liszt,
delikát,
bors
olaj

Elkészítés:
A megtisztított és cikkekre vágott gombát kevés olajon megfuttatott hagymára teszem, és megpárolom. amikor elfőtte a leve jó részét, hozzáöntöm a kukoricát és a sonkacsíkokat, ízlés szerint szórok rá delikátot és borsot. Jól összeforgatom, és pár perc múlva megszórom egy pici liszttel a tetejét, majd belekeverem a tejfölt. Végül megszórom petrezselyemzöldel. Kifőzött tésztával kínálom.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes gombás spagetti » Gombás rakott borda » Pulykamell+gombás mártás » Gombász-tészta
» Gombás szárnyas » Gombás nyárs » Kukoricás muffin » Sonkás kukoricasaláta
» Gombás melegszendvics » Kínai citromos gombás pipi » Gombás sonkatekercs » Gombás-vörösboros gulyás
» Gombás töltött kifli » Gombás Rizslepény » Csirkehúsos gombás fasírt » Gombás töltött káposzta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.