Tutireceptek.hu fejléc

Gombás kukoricás ragu recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1/2 kg gomba
1 dbz kukoricakonzerv
30 dkg sonka vékony csíkokra vágva
1/2 cs. petrezselyemzöld apróra vágva
1 p. tejföl
kicsi fej hagyma
pici liszt,
delikát,
bors
olaj

Elkészítés:
A megtisztított és cikkekre vágott gombát kevés olajon megfuttatott hagymára teszem, és megpárolom. amikor elfőtte a leve jó részét, hozzáöntöm a kukoricát és a sonkacsíkokat, ízlés szerint szórok rá delikátot és borsot. Jól összeforgatom, és pár perc múlva megszórom egy pici liszttel a tetejét, majd belekeverem a tejfölt. Végül megszórom petrezselyemzöldel. Kifőzött tésztával kínálom.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rókagombás sonkasaláta » Tejfölös gombás csirkecomb » Sajtos gombás csirkemell » Rizottó gombásan
» Gombás borjúnyelv » Gombás vörösboros tokány » Gombás csirkeszárny » Gombás tekercsek
» Egybensült gombás fasírt » Gombás rizspogácsa » Kukoricás tavaszi saláta » Kukoricás pulykaragu
» Gombás rakott burgonya » Gombás-vörösboros gulyás » Tejfeles gombás húsi » Gombás zúzaragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.