Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás kaszinótojás recept

Kvizlabirintus.hu Kérdések, felfedezés, stratégia
Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
8 fött tojás,
20dkg gomba,
5 dkg vaj,
1 kis tubus majonéz,
2 dl tejföl,
só,
bors,
pár csepp citromlé,
mokkásk. porcukor

Elkészítés:
A gombát nagyon apróra vágjuk,sóval,borssal megpároljuk,levét elsütjük.A majonézt a tejföllel,a citromlével,és a porcukorral simára keverjük.A tojásokat hosszában kettévágjuk,a sárgájukat kiszedjük,villával összetörjük,a párolt gombával és kevés mártással összedolgozzuk.A fél tojások üregébe halmozzuk a pépet,tálra ültetjük és a maradék mártással leöntve,jól lehűtve kináljuk.


A receptet beküldte: TyBoR

Panarom Bebi és baba masszázsolajok

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olasz gombás csirke » Rókagombás cukkini » Gombás, sonkás omlett » Gombás csirketekercs
» Laskagombás tarja » Húsos, gombás fasirt » Gombás-sonkás sörkorcsolya » Tojásos-gombás krumpli
» Gombás-tejszínes penne » Gombás rakott kifli » Gombás, tükörtojásos tarja » Póréhagymás-gombás ragu
» Gombasaláta » Sörben főtt gombás csirke » Gombás töltött tök » Sajtos-gombás rakott hús



Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.