Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás kaszinótojás recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
8 fött tojás,
20dkg gomba,
5 dkg vaj,
1 kis tubus majonéz,
2 dl tejföl,
só,
bors,
pár csepp citromlé,
mokkásk. porcukor

Elkészítés:
A gombát nagyon apróra vágjuk,sóval,borssal megpároljuk,levét elsütjük.A majonézt a tejföllel,a citromlével,és a porcukorral simára keverjük.A tojásokat hosszában kettévágjuk,a sárgájukat kiszedjük,villával összetörjük,a párolt gombával és kevés mártással összedolgozzuk.A fél tojások üregébe halmozzuk a pépet,tálra ültetjük és a maradék mártással leöntve,jól lehűtve kináljuk.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás szarvastokány » Sonkás gombás penne » Hagymás- gombás csirkemell » Spenótos-gombás tészta
» Csirkés-gombás fussili » Gombás-cukkinis fasírt » Gombás tojás » Rókagombás csirkemell
» Gombás rakott karaj » Gombás sonkaleves » Gombás-rizs » Gombás curry zöld rizzsel
» Gombás csirkevagdalt » Gombás tarhonya » Sült, gombás rizottó » Gombás szárnyas



Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.