Tutireceptek.hu fejléc

Kínai grillpecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Fél kiló száraz sertéshús,
Három evokanál olaj,
Egy evokanál Hoiszin-mártás,
Három evokanál szójamártás,
Egy evékanál méz,
Két evokanál cherry,
Kevéske ételízesíto,
Egy evokanál só,
Egy evokanál ötízu por,
Frissen orölt bors

Elkészítés:
A húst két centiméter széles, ujjnyi hosszúságú csíkokra vágjuk, bedörzsöljük sóval, borssal, ötízu porral, és legalább két órát állni hagyjuk.
Az olajat összekeverjük a szójával, Hoiszin mártással, cherryvel, mézzel és az ételízesítovel.
Egy serpenyoben forrásig hevítjük, beleforgatjuk a húscsíkokat, hogy barnás, fényes köpenyt kapjanak. Ezután grillsütoben, középmeleg kemencében vagy faszénparázson negyed órán át
sütjük a húst.
Ekkor újra megforgatjuk a mártásban, és további tíz percig sütjük.


A receptet beküldte: LoLiNa


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás kínaikel saláta » Húsos kínai kel-leves » Kínai tészta 10 perces » Kínai kelsaláta
» Kínai palacsinta » Kínai csirkeszárnyak » Hagymás hús kínai módra » Kínai kel kicsit másképp
» Kapris kínai saláta » Kínai pulykamellsaláta » Kinai hús » Kínaikel-saláta gyorsan
» Fincsi kinai kel saláta » Kínai sült rizs » Siu mai - kínai ravioli » Kínai Márványtojás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.