Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kínai grillpecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Fél kiló száraz sertéshús,
Három evokanál olaj,
Egy evokanál Hoiszin-mártás,
Három evokanál szójamártás,
Egy evékanál méz,
Két evokanál cherry,
Kevéske ételízesíto,
Egy evokanál só,
Egy evokanál ötízu por,
Frissen orölt bors

Elkészítés:
A húst két centiméter széles, ujjnyi hosszúságú csíkokra vágjuk, bedörzsöljük sóval, borssal, ötízu porral, és legalább két órát állni hagyjuk.
Az olajat összekeverjük a szójával, Hoiszin mártással, cherryvel, mézzel és az ételízesítovel.
Egy serpenyoben forrásig hevítjük, beleforgatjuk a húscsíkokat, hogy barnás, fényes köpenyt kapjanak. Ezután grillsütoben, középmeleg kemencében vagy faszénparázson negyed órán át
sütjük a húst.
Ekkor újra megforgatjuk a mártásban, és további tíz percig sütjük.


A receptet beküldte: LoLiNa


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kínai mézes csirke » Kínai csirkeszárnyak » Kínai Márványtojás » Kínai tészta 10 perces
» Kínai illatos omlós csirke » Fincsi kinai kel saláta » Kínai gombás csirkeleves » Kínai mogyorós csirke
» Kínai kel leves » Kínai sült rizs » Kínai borsos csirke » Kínai reteksaláta
» Kínai husi angol zellerrel » Kínai tésztás csirke » Kínai Tésztaleves » Kínai sült tészta (vegan)


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.