Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Húsos kínai kel-leves recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1/2 db kínai kel
50 dkg sertés comb v. lapocka
1 szál fehér répa
2 szál sárgarépa
3 db közepes nagyságú burgonya
1 fej vöröshagyma
1 csapott evőkanál fűszerkeverék (vegeta, virgin v. delikát)
1 késhegynyi őrölt bors
15 dkg fodroskocka
1 csapott evőkanál pirospaprika
3 evőkanál tejföl
olaj
csipet só

Elkészítés:
A hagymát kis kockákra vágva olajon csipet sóval megdinszteljük, hozzáadjuk a felkockázott húst és fehéredésig sütjük, majd elkeverjük a pirospaprikával, fűszerkeverékkel, és felöntve 2 liter vízzel, félpuhára főzzük.
Beletesszük a karikára vágott zöldségeket, a laskára vágott kínai kelt, a kis kockákra vágott burgonyát, s amikor felforrt, belefőzzük a tésztát. Amennyiben szükséges, utánsózzuk.
Tejföllel a tetején tálaljuk.


A receptet beküldte: Bártfai Andrea


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kínai gyöngyök » Kínai egytálétel » Húsos rakott tészta » Kinai hús
» Húsos csicseriborsó » Kínai mangós csirke » Kínai tészta 10 perces » Zöldséges-pulykahúsos pita
» Marhahúsos fasírtpogácsa » Kínai citrommártás » Húsos zöldségfasírt » Húsos melegszendvics
» Darált húsos tekercs » Tepsis-húsos burgonya » Hortobágyi húsos gombóc » Kínai reteksaláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.