Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kínai szezámmagos csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
hozzávalók 4 főre
Bundához:
6 ek liszt
3 ek étkezési keményítő
1 ek olaj
1 tojás
1 egész csirkemell
csipet só
pici víz
1,5 kk sütőpor
Mázhoz:
ketchup
chili (erős pista)
méz
3-4 ek szezámmag

Elkészítés:
A húst felkockázzuk.
Egy tálba beletesszük a hozzávalókat (liszt, keményítő, só, tojás, olaj, sütőpor, víz), és sűrű masszát készítünk. Beleforgatjuk a husit.
Elkészítjük a mázat.
A húst bő, forró olajban aranybarnára sütjük.
Ahogy kivesszük az elkészült húst, rögtön beletesszük a mázba, majd tálra tesszük.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: Moncsy85


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ropogós csirkesült » Chilis-szójás csirkemell » Rántotta csirkemellel » Jaffai csirke
» Csirke torta Kati módra » Csirkés tortilla » Sült csirke alufóliában » Csirkemell rizibizivel
» Csirkemelles palacsinta » Chilis-csokis csirke » Duplahagymás csirkecomb » Almaszósz csirkehússal
» Töltött kínai kel » Zacskós csirke » Csirkés-sonkás rizs » Fehérborban főtt csirke


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.