Tutireceptek.hu fejléc

Kínai szezámmagos csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
hozzávalók 4 főre
Bundához:
6 ek liszt
3 ek étkezési keményítő
1 ek olaj
1 tojás
1 egész csirkemell
csipet só
pici víz
1,5 kk sütőpor
Mázhoz:
ketchup
chili (erős pista)
méz
3-4 ek szezámmag

Elkészítés:
A húst felkockázzuk.
Egy tálba beletesszük a hozzávalókat (liszt, keményítő, só, tojás, olaj, sütőpor, víz), és sűrű masszát készítünk. Beleforgatjuk a husit.
Elkészítjük a mázat.
A húst bő, forró olajban aranybarnára sütjük.
Ahogy kivesszük az elkészült húst, rögtön beletesszük a mázba, majd tálra tesszük.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: Moncsy85


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kínai töltött kacsa » Rókagombás csirkemell » Almás csirke székelyesen » Csirkemájas
» Sonkás pórés csirkemell » Mexikóis csirkepörkölt » Csirkemájas tál » Sajtos csirkemáj-rizottó
» Csirkegöngyöleg » Tepsis csirkeegytál » Maláj csirke » Egzotikus csirke wokban
» Csirkés-bulgur » Zöldséges-csirkés spagetti » Paplanos csirkemell » Rakott csirke juhtúróval


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.