Tutireceptek.hu fejléc

Kínai töltött kacsa recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
- Egy kisebb, 1,5 kiló körüli kacsa
- 4 fej gomba
- 3 zöldhagyma
- Egy gyömbérgyökér
- 10 dekagramm darált sertéshús
- Maréknyi fõtt fehérbab
- 3 evõkanál olaj
- 2 evõkanál szójamártás
- 1 evõkanál Cherry

Elkészítés:
A megtisztított kacsát két percre forró vízbe merítjük, majd fölakasztjuk és egy éjszakán át száradni hagyjuk.
Másnap: a gombákat apró szeletekre vágjuk, a gyömbért lereszeljük, a zöldhagymát ujjnyira aprítjuk.
Forró olajban két percig sütjük a húst, a hagymát és a gyömbért. Hozzáadjuk a babot és a gombát, újabb két percig sütjük.
Ha kihűlt, megtöltjük e keverékkel a kacsát. Gondosan bevarrjuk.
A cherryt és a szóját kevés olajjal összekeverjük, egyenletesen megkenjük vele a kacsát és - sütõben- másfél órán át sütjük.


A receptet beküldte: Zsó001


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Májkrémmel töltött fánk » Amerikai töltött fasirt 2 » Hússal töltött alma » Túróval töltött kifli
» Tojással töltött fasírt » Töltött tök szalonnán » Töltött paprika sülfe-főve » Hideg töltött sárgarépa
» Kínai kelkáposzta főzelék » Hagymás töltött tojás » Töltött rántott cukkini » Töltött gombakosárkák
» Marhahús bébi kínai kellel » Töltött fasírozott » Töltött pizza (calzone) » Csirkével töltött gomba


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.