Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kínai töltött kacsa recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
- Egy kisebb, 1,5 kiló körüli kacsa
- 4 fej gomba
- 3 zöldhagyma
- Egy gyömbérgyökér
- 10 dekagramm darált sertéshús
- Maréknyi fõtt fehérbab
- 3 evõkanál olaj
- 2 evõkanál szójamártás
- 1 evõkanál Cherry

Elkészítés:
A megtisztított kacsát két percre forró vízbe merítjük, majd fölakasztjuk és egy éjszakán át száradni hagyjuk.
Másnap: a gombákat apró szeletekre vágjuk, a gyömbért lereszeljük, a zöldhagymát ujjnyira aprítjuk.
Forró olajban két percig sütjük a húst, a hagymát és a gyömbért. Hozzáadjuk a babot és a gombát, újabb két percig sütjük.
Ha kihűlt, megtöltjük e keverékkel a kacsát. Gondosan bevarrjuk.
A cherryt és a szóját kevés olajjal összekeverjük, egyenletesen megkenjük vele a kacsát és - sütõben- másfél órán át sütjük.


A receptet beküldte: Zsó001


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrós töltött karalábé » Töltött káposzta Ági módra » Almás-sajtos kacsamell » Baranyai töltött szűz
» Töltött lángos » Részeg kacsa » Töltött tök Nóci módra » Narancsos kacsamell
» Töltött bárány » Sajttal töltött pulykamell » Siu mai - kínai ravioli » Kolbásszal töltött paprika
» Gombás töltött kifli » Töltött dagadó » Töltött tarja » Töltött májszeletek


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.