Tutireceptek.hu fejléc

Gombával töltött cékla recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
6 db kis cékla
15 dkg gomba
5 dkg feta sajt
1.5 dl joghurt
2 ek olívaolaj
10 dkg füstölt sajt
ízlés szerint ételízesítő

Elkészítés:
A céklát puhára főzzük, leszűrjük, miután kihűlt, meghámozzuk.
A gombát( nem szoktam meghámozni csak a tönk alsó részét vágom le)alaposan megmossuk felszeleteljük, olajon megdinszteljük, és ételízesítővel fűszerezzük.
A főtt cékla tetejét levágjuk, a közepét kis kanállal kivájjuk.
A párolt gombát a céklákban elosztjuk, teszünk bele egy hasábra vágott feta sajtot.
Egy jénai tálat vajjal kikennük, egymás mellé tesszük a céklákat, leöntjük natúr joghurttal, reszelünk rá füstölt sajtot, és kb. 15 percig sütőben megsütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg húsos töltött alma » Céklasaláta majonézzel » Rakott csirkemell gombával » Túróval töltött kifli
» Töltött-rántott kifli » Cékla ital » Töltöttkáposzta másképpen » Töltött gombóc almával
» Töltött ananász » Céklás heringsaláta » Céklás-csokis piskóta » Egyszerű töltött lángos
» Tepsis töltött ponty » Töltött gombakosárkák » Töltött paradicsom :) » Töltött pontyfilé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.