Tutireceptek.hu fejléc

Gombával töltött cékla recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
6 db kis cékla
15 dkg gomba
5 dkg feta sajt
1.5 dl joghurt
2 ek olívaolaj
10 dkg füstölt sajt
ízlés szerint ételízesítő

Elkészítés:
A céklát puhára főzzük, leszűrjük, miután kihűlt, meghámozzuk.
A gombát( nem szoktam meghámozni csak a tönk alsó részét vágom le)alaposan megmossuk felszeleteljük, olajon megdinszteljük, és ételízesítővel fűszerezzük.
A főtt cékla tetejét levágjuk, a közepét kis kanállal kivájjuk.
A párolt gombát a céklákban elosztjuk, teszünk bele egy hasábra vágott feta sajtot.
Egy jénai tálat vajjal kikennük, egymás mellé tesszük a céklákat, leöntjük natúr joghurttal, reszelünk rá füstölt sajtot, és kb. 15 percig sütőben megsütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Májjal töltött karaj » Gombával töltött karaj » Céklachips » Almába töltött csirkemell
» Rizzsel töltött paprika » Töltött gombafejek » Töltött nyúl » Töltött fogoly
» Sült töltött paprika » Hortobágyi töltöttpaprika » Jégsaláta gombával » Andi töltött kenyere
» Sajttal töltött krumpli » Töltött kiwi » Hallal töltött tortilla » Töltött, göngyölt karaj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.