Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombával töltött cékla recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
6 db kis cékla
15 dkg gomba
5 dkg feta sajt
1.5 dl joghurt
2 ek olívaolaj
10 dkg füstölt sajt
ízlés szerint ételízesítő

Elkészítés:
A céklát puhára főzzük, leszűrjük, miután kihűlt, meghámozzuk.
A gombát( nem szoktam meghámozni csak a tönk alsó részét vágom le)alaposan megmossuk felszeleteljük, olajon megdinszteljük, és ételízesítővel fűszerezzük.
A főtt cékla tetejét levágjuk, a közepét kis kanállal kivájjuk.
A párolt gombát a céklákban elosztjuk, teszünk bele egy hasábra vágott feta sajtot.
Egy jénai tálat vajjal kikennük, egymás mellé tesszük a céklákat, leöntjük natúr joghurttal, reszelünk rá füstölt sajtot, és kb. 15 percig sütőben megsütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Áfonyával töltött alma » Töltött csiga » Hamis töltött káposzta. » Gombával töltött kellevél
» Nyári töltött káposzta » Májjal töltött karaj » Fokhagymás omlett gombával » Répás, töltött csirkecomb
» Töltött nyúl » Szabolcsi töltött káposzta » Gombócos töltött káposzta » Csirkehússal töltött alma
» Céklafőzelékem » Gombával rakott kel » Céklafőzelék almával » Töltött gomba a mikróból


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.