Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kolbásszal töltött vagdalthús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
0,5kg. vegyes darált hús
2 áztatott zsemle
fél fej hagyma
1 tojás
ízlés szerint fokhagyma,zsír
Egy szál füstölt kolbász
só,bors

Elkészítés:
A darált húst összegyurjuk az áztatott,kicsvart,apróra morzsolt zsemlével,a tojással,a zsírban párolt hagymával,sóval,borssal,szétnyomott fokhagymával.
Lisztezett vágódeszkán téglalap alakú lapot nyújtunk,rátesszük a kolbászt és belecsavarjuk.
A rudat bőven zsirozott tepsibe tesszük és a zsirjával gyakran locsolgatva,a sütőben megsütjük.
Párolt képosztával,borsópürével vagy burgonyakörettel tálaljuk.


A receptet beküldte: Elviracska


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombával töltött cékla » Tojással töltött fasírt » Csirkemájjal töltött cékla » Töltött ostya 1.
» Töltött kifli 2. » Hamis töltött karalábé » Nyári töltött káposzta » Töltött paradicsom :)
» Kolbásszal töltött paprika » Túróval töltött narancs » Töltött kacsacomb » Cserkész töltött burgonya
» Hússal tőltötthagyma » Gyümölccsel töltött karaj » Töltött vaniliás kifli » Juhtúróval töltött pogácsa


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.