Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Krémes kalács recept

Kategória:
 Kenyerek, péksütemények

Hozzávalók:
1kg liszt,4tojás sárgája,1.5 evőkanál olaj,9 dkg cukor,1csomag élesztő.
Krém:4 tojás fehérje kemény habja,30dkg porcukor,2csomag vaniliáscukor,35 dkg ráma

Elkészítés:
A fent írtakból kelttésztát készítünk tej hozzáadásával.Kicsit pihentetjük majd kisodorjuk és rákenjük a krémet,felcsavarjuk.6 felé osztjuk,3-3-at összefonunk.

Tanácsok:
Csak fél adagot szoktam sütni,mert az is elég kiados!
MAgas falú tepsiba kell sütni!

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: ezsuzsoka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diókrémes tekercs » Almás, fűszeres kalács » Almás-krémes süti » Franciakrémes
» Brazil krémes » Az én francia krémesem » Krémes gyümölcssaláta1 » Albán krémes Emyke módra
» Csokis mézes krémes » Fahéjas fonott kalács » Fonott kalács(Kata-féle) » Rózsaszín krémes
» Sárga krémes kekszkocka » Mazsolás kalács 2 » Töltött túrókalács » Mákkrémes mákos keksz


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.