Tutireceptek.hu fejléc

Krémes kalács recept

Kategória:
 Kenyerek, péksütemények

Hozzávalók:
1kg liszt,4tojás sárgája,1.5 evőkanál olaj,9 dkg cukor,1csomag élesztő.
Krém:4 tojás fehérje kemény habja,30dkg porcukor,2csomag vaniliáscukor,35 dkg ráma

Elkészítés:
A fent írtakból kelttésztát készítünk tej hozzáadásával.Kicsit pihentetjük majd kisodorjuk és rákenjük a krémet,felcsavarjuk.6 felé osztjuk,3-3-at összefonunk.

Tanácsok:
Csak fél adagot szoktam sütni,mert az is elég kiados!
MAgas falú tepsiba kell sütni!

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: ezsuzsoka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Jutka almás krémese » Krémes rizs » Töltött túrókalács » Krémes palacsinta
» Hamis mézeskalács » Kulcsos kalács » Szilvás krémes madár módra » Krémes-diós kifli
» Mézes krémes Molyka-módra » Debreceni krémes » Almás-diós-fahéjas kalács » Egyszerű hamis krémes
» Gyarmati krémes » Káplán krémes » Krémes-túrós » Kürtőskalács sütőben


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.