Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Krémes kalács recept

Kategória:
 Kenyerek, péksütemények

Hozzávalók:
1kg liszt,4tojás sárgája,1.5 evőkanál olaj,9 dkg cukor,1csomag élesztő.
Krém:4 tojás fehérje kemény habja,30dkg porcukor,2csomag vaniliáscukor,35 dkg ráma

Elkészítés:
A fent írtakból kelttésztát készítünk tej hozzáadásával.Kicsit pihentetjük majd kisodorjuk és rákenjük a krémet,felcsavarjuk.6 felé osztjuk,3-3-at összefonunk.

Tanácsok:
Csak fél adagot szoktam sütni,mert az is elég kiados!
MAgas falú tepsiba kell sütni!

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: ezsuzsoka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Omlós krémes » Hatlapos krémes » Szirupos-mákos kalács » Narancskrémes torta
» Babapiskótás krémes szelet » Krémes fókabébik » Ánizsos kalács » Fincsi krémes
» Cukrozott minikalácskák » Pudingos-tejfölös kalács » Fincsi kedvenc krémesem » Banános kalács
» Azonnal ehető mézeskalács » Bácskai- krémes » Krémes máktorta 2 » Tejszínkrémes túrótorta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.