Tutireceptek.hu fejléc

Labdacs recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
20 dkg sertésmáj
2 dkg zsirt
2 tojás
1 púpozott ek. liszt
zsemlemorzsa, apróra vágott petrezselyem zöld,

Elkészítés:
A sertésmájat ledaráljuk, hozzáadunk 2 dkg zsirt,2 tojássárgáját, 1 púpozott ek. lisztet,ugyanannyi zsemlemorzsát,sót,borsot és a 2 tojás kemény habját,valamint apróra vágott petrezselyem zöldját. A tésztát evőkanállal 10 dkg forró zsirba szaggatjuk. Mindkét oldalán halványra sütjük. Majonézzel tálalhatjuk.


A receptet beküldte: kazmer93@freemail.hu

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hólabdácska » Burgonyalabdacs » Muszaka II. » Ratatouille
» Rántott ananász » Brokkoli boros bundában » Lecsós, gombás rakott hús » Erdőszéli gombás tojás
» Zöldségfasírt » Cukkinilepény » Sajtos rakott cukkini » Serpenyős spárga
» Tökös vagdalt » Brokkolifasírt » Rántott újhagyma » Bombasztikus gomba


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.