Tutireceptek.hu fejléc

Lazac gyömbérrel és zöldborsóval recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
50 dkg lazac filé
fél póré
20 dkg zöldborsó
2 dl tejszin
1 kis pohár kefir
1 citrom leve
3 dkg vaj

gyömbér

Elkészítés:
A felkarikázott póréhagymát vajon üvegesre párolom, majd hozzáteszem a 2x2 cm-es kockára vágott lazacot és a fagyos zöldborsót. Néhány perc alatt átsütöm. Sózom, gyömbérrel fűszerezem, majd nyakon öntöm a tejszinnel és a kefirrel. Egy kisebb citrom levével izesitem.


A receptet beküldte: _kleo_


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vadlazac ragu » Lazac spenóttal » Lazackrém » Boros, kapros lazac
» Lazactatár krémsajttal » Lazac roston » Meggybólé gyömbérrel » Zöldcitromban pácolt lazac
» Fokhagymás-fűszeres lazac » 30 perces sült lazac » Mediterrán lazactatár » Fűszeres lazac
» Csokis muffin gyömbérrel » Lazacos rakott tészta » Vajon sült lazac » Spárgás-lazacos fusilli


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.