Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lazac gyömbérrel és zöldborsóval recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
50 dkg lazac filé
fél póré
20 dkg zöldborsó
2 dl tejszin
1 kis pohár kefir
1 citrom leve
3 dkg vaj

gyömbér

Elkészítés:
A felkarikázott póréhagymát vajon üvegesre párolom, majd hozzáteszem a 2x2 cm-es kockára vágott lazacot és a fagyos zöldborsót. Néhány perc alatt átsütöm. Sózom, gyömbérrel fűszerezem, majd nyakon öntöm a tejszinnel és a kefirrel. Egy kisebb citrom levével izesitem.


A receptet beküldte: _kleo_


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Narancsos lazac » Lazacos farfalle » Lazacos rakott burgonya » Fóliában sült lazac
» Fűszeres lazac » Lazactatár krémsajttal » Lazac, kagyló, rák nyárson » Lazac spenóttal
» Grillezett lazacfilé » Lazacmajonéz » Roston sült lazac » Spárgás-lazacos fusilli
» Tavaszi ragu zöldborsóval » Lazac roston » Lazackrém » Füstölt lazackrém


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.