Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lazacos rakott tészta recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
40 dkg csőtészta (rövid)
20 dkg lazac (füstölt)
5 cl vodka
2 dl paradicsompüré
20 dkg natúr krémsajt
1 evőkanál Worchester szósz
4 dkg vaj
4 dkg parmezán sajt (reszelt)
4 dkg friss kapor

Elkészítés:
A lazacot vékony csíkokra vágjuk, és a felét a felforrósított vajban megpirítjuk. Meglocsoljuk a vodkával, és villával krémesre összetörjük. Hozzáadjuk a paradicsomszószt, jól összekeverjük, és félretesszük. Sós vízben megfőzzük a tésztát, majd leszűrjük, lecsöpögtetjük. Serpenyőbe öntjük, hozzáadjuk a paradicsomos lazackrémet, a krémsajtot, a Worchester-mártást és a maradék lazacot. Nagylángon, állandóan kevergetve átforgatjuk, hogy a mártás jól átjárja a tésztát. Tálalótálba öntjük, megszórjuk a parmezánnal, kaporral díszítjük, és azonnal tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 753 kcal

A receptet beküldte: Ágo54


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pizza tészta » Virslis rakottas » Carbonara tészta » Ínyenc rakott burgonya
» Vajas tésztában sült körte » Répás tészta » Kolozsvári rakott kacsa » Tojással rakott tarhonya
» Gombász-tészta » Pöttyös tészta » Rakott hurka » Fokhagymás rakott penne
» Rakott falatok tejföllel » Csirke vajas tésztában » Gyors krumplis tészta » Színpompás tésztasaláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.