Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lazacos rakott tészta recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
40 dkg csőtészta (rövid)
20 dkg lazac (füstölt)
5 cl vodka
2 dl paradicsompüré
20 dkg natúr krémsajt
1 evőkanál Worchester szósz
4 dkg vaj
4 dkg parmezán sajt (reszelt)
4 dkg friss kapor

Elkészítés:
A lazacot vékony csíkokra vágjuk, és a felét a felforrósított vajban megpirítjuk. Meglocsoljuk a vodkával, és villával krémesre összetörjük. Hozzáadjuk a paradicsomszószt, jól összekeverjük, és félretesszük. Sós vízben megfőzzük a tésztát, majd leszűrjük, lecsöpögtetjük. Serpenyőbe öntjük, hozzáadjuk a paradicsomos lazackrémet, a krémsajtot, a Worchester-mártást és a maradék lazacot. Nagylángon, állandóan kevergetve átforgatjuk, hogy a mártás jól átjárja a tésztát. Tálalótálba öntjük, megszórjuk a parmezánnal, kaporral díszítjük, és azonnal tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 753 kcal

A receptet beküldte: Ágo54


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» A legjobb palacsintatészta » Mazsolás túrós tészta » Almás rakott galuska » Egyszerű kelt tészta
» Egyszerű rakott csirkemell » Rakott lapcsánka » Almás-mákos rakott tészta » Rakottgríz
» Rakott patiszon » Gyors pizzatészta » Baklava nem rétestésztából » Vega pörkölt tésztával
» Pooh tésztából édes kiflik » Rakott torta befőttel » Olasz sült tészta » Rakott káposzta


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.