Tutireceptek.hu fejléc

Vadlazac ragu recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
40 dkg vadlazac,
5 dkg vaj,
1 g gyömbér,
1 citrom (vagy limetta) héja,
tengeri só,
chili-olaj,
bors .

Elkészítés:
A lazacot 16 db egyforma nagyságú kockára vágjuk, sózzuk, borsozzuk.
A gyömbért és a citromhéjat a lazachoz adjuk.
A vajat feldaraboljuk és a lazaccal együtt zárt aljú párolót tálba tesszük.
80 fokon 8 percig pároljuk.
Ha kell, sóval utána ízesítjük , chili-olajjal meglocsoljuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tenger gyümölcse serpenyőben » Zöldfűszeres tengeri hal » Pontyragu puliszkagombóccal » Kaviáros burgonyafalatok
» Halpaprikás bográcsban » Párolt tőkehal spenótágyon » Sült garnéla » Majonézes garnélarák
» Ponty Orly módra » Töltött tintahal » Rántott tonhal sajtosan » Ponty szalonnásan
» Hal szalonnagyűrűben sütve » Halfilé sáfrányos vajjal » Gombakrémes pangasius » Juhtúrós halfilé rántva


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.