Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás rakott tál sütőben recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
9 tojás
375 g tejföl
9 evőkanál majonéz
425 g liszt
1 csomag sütőpor
3 hagyma
2 doboz gomba
só, bors
100 g sajt

Elkészítés:
A tojást, a tejfölt, a majonézt és a sütőport jól összekeverjük.

A töltelékhez az apróra vágott hagymát olajban üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a gombát, és még 5 percig pirítjuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Hagyjuk kihűlni.

A keverék kétharmadát egy 30x24-es kivajazott, lisztezett tálba tesszük. Elsimítjuk és ráhelyezzük a gombapörköltet. A lereszelt sajtot rászórjuk, a megmaradt keveréket a tetejére tesszük. Az egészet 45 percre a sütőbe tesszük.

A töltelékbe gomba helyett tehetünk káposztát is


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott csirkemell gazdagon » Pulykarakottas » Gombás csirkeszárny » Kínai gombás csirkeleves
» Karalábés rakott hús » Rakott sárgadinnye » Rizottó gombásan » Gombasaláta majonézzel
» Gombás-paprikás rizstorta » Zöldséges rakott krumpli » Gombás tarhonya » Gombás kaszinótojás
» Gombás kocka 3 » Tejfölös-gombás húsfalatok » Rakott brokkoli bulgurral » Gombás Csirkeragu


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.