Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás rakott tál sütőben recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
9 tojás
375 g tejföl
9 evőkanál majonéz
425 g liszt
1 csomag sütőpor
3 hagyma
2 doboz gomba
só, bors
100 g sajt

Elkészítés:
A tojást, a tejfölt, a majonézt és a sütőport jól összekeverjük.

A töltelékhez az apróra vágott hagymát olajban üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a gombát, és még 5 percig pirítjuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Hagyjuk kihűlni.

A keverék kétharmadát egy 30x24-es kivajazott, lisztezett tálba tesszük. Elsimítjuk és ráhelyezzük a gombapörköltet. A lereszelt sajtot rászórjuk, a megmaradt keveréket a tetejére tesszük. Az egészet 45 percre a sütőbe tesszük.

A töltelékbe gomba helyett tehetünk káposztát is


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott bab » Sziciliai rakott pacal » Gombás marhahúsos tészta » Rakott puding
» Zöldség rakottas » Gombás szelet sajttal » Gombás csirkecomb » Csőbensült rakott tészta
» Tojásos rakottas » Rakott sárgadinnye » Hamis sonkás rakott tészta » Tejfölös - rakott hús
» Mexikói rakottas » Gombás kocka » Lengyel gombasaláta » Mustáros-gombás szelet


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.