Tutireceptek.hu fejléc

Lenmag Focaccia /olasz laposkenyér/ recept

Kategória:
 Kenyerek, péksütemények

Hozzávalók:
2csésze lenmagpehely 1bögre:2,5dl
1/2 teáskanál sütőpor
1teáskanál só
1/2evőkanál nyírfa cukor /folyékony édesítő esetén ennek megfelelő mennyiség/
5 felvert tojás
1dl víz
1dl kókusz zsír

Elkészítés:
A száraz és nedves anyagokat külön-külön összekavarjuk.Majd a végén elegyítsük. Tepsit sütőpapírral béleljük ki,majd előmelegített sütőben 200fokon 20 percig sütjük.

Tanácsok:
Állaga jó több napig friss marad nem szárad ki.Cukorbetegek is fogyaszthatják. Glikémiásindexe alacsony,szinte nincs.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: szekeresri


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lenmagos tojáslepény » Lenmagos, gépi kenyerem » Rozsos cipóm lenmaggal » Lenmag
» Tonhalas focaccia » Szódás focaccia » Focaccia(olasz lángos) » Egreslepény
» Bundáskenyér-szerintem » Medvehagymás-sajtos kalács » Csapati » Tejes, magvas kifli
» Kapros kenyérlángos » Kelt ostoros réteskalács » Gyors házi vajas kiskifli » Életkerék kenyér


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.