Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Leves gombaporból recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 dl. vegyes gombapor ( vagy gombadara )
3 dl. víz,
1 evőkanál liszt,
1 evőkanál olaj,
1 kiskanál édes-nemes fűszerpaprika,
10dkg. rizs,
só.
1 csokor petrezselyemzöld,

Elkészítés:
A langyos vízhez hozzáadjuk a gombaport és kb. 30-40 percig áztatjuk. Ezalatt rántást készítünk a lisztből, olajból és azt megpaprikázzuk. A közben felfőzött lét berántjuk, sózzuk, a riszt beletesszük és készre főzzük, majd apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: varbóc


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mazsolás vanílialeves » Földieperkrém leves » Aszalt szilva leves » Francia hagymaleves 2.
» Pikáns leves » Karalábé krémleves » Mexikói smack leves » Pandúrleves
» Hideg kapros uborkaleves » Palóc leves » Nyári zöldségleves 2 » Káposztaleves csülökkel
» Zöldborsóleves galuskával » Gombás sárgaborsóleves » Málnás barackleves » Legényfogó leves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.