Tutireceptek.hu fejléc

Kínai gombás csirkeleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
csirkemell csíkokra vágva
fafülgomba
üvegtészta
2 db csillagánizs
2-3 chilipaprika
ötfűszer keverék
kínai levesízesítő
fehér szójaszósz
1 erős zöldpaprika

Elkészítés:
A gombát beáztatjuk, majd egy fazék vízben elkezdjük főzni. Ízesítjük, belerakjuk az egész chilipaprikát, majd a csirkehúst, végül a tésztát. Azzal már nem kell főzni.
A tányérokba karikázunk az erős paprikából, majd rámerjük a forró levest.


A receptet beküldte: andi6020


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás rakott csikemell » Gombás búbos karaj » Rókagombás omlett » Svéd gombasaláta 2
» Csirkeleves indiai módon » Hagymás- gombás csirkemell » Gombás hal palacsintaágyon » Gombás töltött kifli
» Gombás tarja tepsiben » Gombás borjúnyelv » Gombás kukoricás ragu » Gombás sonkás tésztasaláta
» Citromos, gombás csirke » Gombás vagdalt másképp » Svéd gombasaláta II. » Gombás korhelyleves


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.