Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kínai gombás csirkeleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
csirkemell csíkokra vágva
fafülgomba
üvegtészta
2 db csillagánizs
2-3 chilipaprika
ötfűszer keverék
kínai levesízesítő
fehér szójaszósz
1 erős zöldpaprika

Elkészítés:
A gombát beáztatjuk, majd egy fazék vízben elkezdjük főzni. Ízesítjük, belerakjuk az egész chilipaprikát, majd a csirkehúst, végül a tésztát. Azzal már nem kell főzni.
A tányérokba karikázunk az erős paprikából, majd rámerjük a forró levest.


A receptet beküldte: andi6020


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kínai kel - saláta » Kínai kel leves » Sonkás vagy gombás batyu » Rakott gombás omlett
» Tejszínes-gombás szósz » Ez kínai-Max konyhájából » Kínai pirított tészta » Gombás, tükörtojásos tarja
» Gombás-tejfölös pulykamell » Sörben főtt gombás csirke » Gombás csirketekercs » Tejszínes gombaszósz
» Spárga és gombasaláta » Gombás tokány » Töltött kínai kel » Gombás sertésnyelv


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.