Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lim-lom leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1-e.k olíva olaj ,2db sárgarépa , 2db zöldség gyökér ,1kis fej karalábé ,1kiscsokr petrezselyem zöld 1/2kg csirkemellfilé 2-dl tejföl 2-e.k liszt 1-fej vörös hagyma1-nagy ü gomba de ha van akkor 6db nagy fej gomba só bors kakukkfű ízlés szerint

Elkészítés:
a zöldséget megpucoljuk és megmossuk ,félre rakjuk az olajat odatesszük melegedni a hagymát apró kockára vágjuk és üvegesre pároljuk majd ha ez kész beletesszük a megmosott gombát ,fedő alatt hagyjuk párolni,ha ez kész beletesszük a megmosott csirkemell csíkokat és 5-percig együtt pároljuk végül beletesszük a zöldségeket és együtt pároljuk tovább még 5-percig ha az egész levet engedett beletesszük a 2-e.k lisztet felengedjük vizel ízlés szerint ízesítünk ha már a zöldségek is megpuhultak belekavarhatjuk a tejfölt felforraljuk végül 5-perc után le is zárhatjuk tálaláskor aprított petrezselyem zölddel díszítjük .

Tanácsok:
ne sok vízzel engedjük fel,mert ha a lisztet beletesszük akkor olyan krémes hatást kölcsönöz az ételnek.

Elkészítési idő: 40 perc
Kalóriatartalom: 350/k kcal
Szénhidráttartalom: 470/g gramm
Zsírtartalom: 15/g gramm

A receptet beküldte: hajnal csillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szilvakrémleves habbal » Fokhagymakrémleves másként » Ázsiai leves » Sutus leves csülökkel
» Hirtelen leves » Örökzöld palócleves » Padlizsánkrém leves » Aratóleves bográcsban
» Kapros zúzaleves » Gesztenyekrém-leves » Tárkonyos sárgaborsóleves » Rizses fokhagymaleves
» Resztelt májleves » Póréhagyma leves » Tejszínes spárgaleves » Savanyú répa leves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.