Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Magyaros csicseriborsó leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 konzerv csicseriborsó
1 fej vöröshagyma
1 csokor petrezselyem
2 evőkanál olaj
2 maggi húsleves kocka
2 gerezd fokhagyma

2 kk csípős gulyáskrém

Elkészítés:
A finomra vágott vöröshagymát,az átnyomott fokhagymát az olajon aranysárgára pirítjuk, közben hozzáadjuk a 2 leveskockát ,majd a leszűrt csicseriborsót, és vízzel felengedve felforraljuk,ha kell sózzuk.Ha felfort 2 kávéskanál csípős gulyáskrémmel ízesítjük.
Betétként galuskát főzünk bele.Tálaláskor apróra vágott zöldpetrezselyemmel szórjuk meg.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pezsgős őszibarackleves » Krémleves sütőtökből » Jókai finombableves » Halkrémleves garnélával
» Katalán zöldségleves » Egzotikus lencseleves » Cukkini magyarosan/2 főre » Erdélyi tárkonyos leves
» Vadraguleves bográcsban » Tökkrémleves » Zsu levese » Mexikói sajtkrémleves
» Tejszínes almaleves 2 » Padlizsánkrémleves májjal » Áfonyás banánkrémleves » Sajtnokedli leves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.