Tutireceptek.hu fejléc

Magyaros csicseriborsó leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 konzerv csicseriborsó
1 fej vöröshagyma
1 csokor petrezselyem
2 evőkanál olaj
2 maggi húsleves kocka
2 gerezd fokhagyma

2 kk csípős gulyáskrém

Elkészítés:
A finomra vágott vöröshagymát,az átnyomott fokhagymát az olajon aranysárgára pirítjuk, közben hozzáadjuk a 2 leveskockát ,majd a leszűrt csicseriborsót, és vízzel felengedve felforraljuk,ha kell sózzuk.Ha felfort 2 kávéskanál csípős gulyáskrémmel ízesítjük.
Betétként galuskát főzünk bele.Tálaláskor apróra vágott zöldpetrezselyemmel szórjuk meg.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tarhonya leves » Olasz leves » Hideg uborkaleves » Villámgyors kukoricaleves
» Tojásos káposztaleves » Tavaszi csalánleves » Tormaleves » Kecsege magyarosan
» Pezsgős őszibarackleves » Narancsos répakrémleves » Virslis tarhonya leves » Hagymakrém leves
» "Beteges" leves » Zöldséges korhelyleves » pacal leves » Áfonyakrémleves


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.