Tutireceptek.hu fejléc

Olasz leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 dkg vaj
1 evőkanál liszt
2 db tyúkhúsleveskocka (Maggi)
cérnametélt
só, fehérbors
1 dl tejföl
1 tojássárgája
10 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
A vajból és lisztből világos rántást készítünk és fölengedjük 1,5 liter vízzel. Ha forr beletesszük a húsleveskockát, majd a cérnametéltet. Pár perc múlva kész is. A levesestálban a tojássárgáját elkeverjük a tejföllel, megborsozzuk és hozzákeverjük a kész levest. A sajtot a tányérba adagolt levesbe szórjuk.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: mandila


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bolgár raguleves » Bográcsos krumplileves » Zöldséges halleves » Zöldségleves zabgaluskával
» Savanyú uborkás raguleves » Borjúragu leves » Egyszerű tejleves » Francia sárgadinnye leves
» Részeges eperleves » Rozsos karottaleves » Gombaleves » Savanyú aprólékleves
» Vaníliás almaleves » Sonkaléleves » Zöldborsó leves » Piros gyümölcsleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.