Tutireceptek.hu fejléc

Olasz leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 dkg vaj
1 evőkanál liszt
2 db tyúkhúsleveskocka (Maggi)
cérnametélt
só, fehérbors
1 dl tejföl
1 tojássárgája
10 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
A vajból és lisztből világos rántást készítünk és fölengedjük 1,5 liter vízzel. Ha forr beletesszük a húsleveskockát, majd a cérnametéltet. Pár perc múlva kész is. A levesestálban a tojássárgáját elkeverjük a tejföllel, megborsozzuk és hozzákeverjük a kész levest. A sajtot a tányérba adagolt levesbe szórjuk.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: mandila


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsánkrém leves » Tejszínes csirkeragu leves » Gnocci olaszos mártásban » Kapros-túrós cukkinileves
» Egyszerű sajtleves » Bajor májgombócleves » Savanyú uborkás raguleves » Szederleves főzve
» Málnás banánleves » Húsleves » Savanyú tojásleves » Lencseleves ...
» Hideg eperkrémleves » Mexikói smack leves » Hideg orosz tejfölleves » Egyszerű frankfurti leves


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.