Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Olasz leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 dkg vaj
1 evőkanál liszt
2 db tyúkhúsleveskocka (Maggi)
cérnametélt
só, fehérbors
1 dl tejföl
1 tojássárgája
10 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
A vajból és lisztből világos rántást készítünk és fölengedjük 1,5 liter vízzel. Ha forr beletesszük a húsleveskockát, majd a cérnametéltet. Pár perc múlva kész is. A levesestálban a tojássárgáját elkeverjük a tejföllel, megborsozzuk és hozzákeverjük a kész levest. A sajtot a tányérba adagolt levesbe szórjuk.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: mandila


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Eperkrémleves mentával » Patiszon leves » Böjti paradicsomleves » Narancsleves habkarikával
» Aranyló tyúkhúsleves » Gombócleves » Szárnyasragu leves » Sutus leves csülökkel
» Tarhonya olaszosan » Köményes leves » Görög fetás leves » Brokkoli krémleves
» Kelbimbóleves » Gombalevesem » Csirkecsontleves » Alföldi pulykaraguleves


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.