Tutireceptek.hu fejléc

Magyaros parasztlakoma recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
30 dkg parasztsonka, 30 dkg csabai kolbász, 30 dkg libatepertő, 1 kg malacsült, 30 dkg szalonna, 4 db hegyes erős paprika, 4 db paradicsom, 2 db lilahagyma

Elkészítés:
Vegyünk egy parasztsonkát, amiből egy nagyobb darabot levágunk. A vékonyan felszeletelt füstölt sonkát egy szépen faragott fatálra helyezzük, majd tegyünk mellé jóféle csabai száraz kolbászt, hízott libának kisült bőrét, hirtelen sült malacnak húsát, sült szalonnát. Díszítjük hegyes paprikával, lila hagymával, pár szép paradicsom szelettel és kínáljuk nagy szeretettel.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Aperol koktél magyarosan » Spagetti magyarosan » Magyaros tepsis krumpli » Magyaros gersli
» Magyaros pontykocsonya » Magyaros makaroni » Magyaros lángos » Magyaros gombás húsgombóc
» Magyaros egytál » Magyaros Pulykamellragu » Magyaros húsos rétes » Magyaros rakott spagetti
» Magyaros zöldbab főzelék » Magyaros húsos tekercs » Magyaros falatok » Magyaros burgonyaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.