Tutireceptek.hu fejléc

Mazsola leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Mazsola
Tejföl
Liszt
Cukor
Víz

Elkészítés:
Vízben felteszem főzni a mazsolát,aki sűrűbben szereti az tehet bele kettő zacskóval is.Kicsit főzöm amíg szépen megdagadtak a szemek,teszek bele cukrot vagy édesítőt ízlés szerint,majd tejfölös habarással sűrítem.Van aki világos rántással készíti habarás helyett.

Tanácsok:
Jó étvégyat hozzá!

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Jutka2


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egzotikus lencseleves » Kelkáposzta krémleves » Pikáns zellerleves » Káposztaleves csülökkel
» Kefíres céklaleves » Könnyű salátaleves » Tavaszi zöldfűszeres leves » Pikáns leves pulykamellből
» Hagymaleves pikánsan » Majorannás sárgarépaleves » Erdélyi raguleves » Áfonyás zableves
» Marha farok leves » Hamis gulyás leves » Mazsolás-tejszínes harcsa » Sárgaborsóleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.