Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kelkáposzta krémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 db.répa
1 kis fej kelkáposta kb.20 dkg.
1 fej vörös hagyma
4-5 szem krumpli

gyömbér
1 evőkanál rizs

Elkészítés:
Mindent megmosunk és apróra vágunk.
1 ek.olajat teszünk az edénybe és rizs kivételével
pároljuk.
Öntsünk alá egy kis vizet is.
Beletesszük a sót és a gyömbérport.
20 perc múlva levesszük a fedőt és krumplinyomóval szét nyomjuk.Öntsünk rá egy liter vizet.Ahogy felfő a riszt is hozzátesszük.

Tanácsok:
Fogyókúrázoknak is ajánlom! A gyömbér nem helyetesíthető!
A rizzsel csak 3-4 percig főzöm.Elzárom alatta a gázt és fedő alatt megpuhul.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: winny


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Medvehagyma krémleves » Karácsonyi borkrémleves » Mentás zöldborsó krémleves » Sajtkrémleves egyszerűen
» Fokhagyma-krémleves » Sárgarépás babkrémleves » Meggykrémleves U1 » Sárgadinnye krémleves I.
» Kukorica-krémleves (vegan) » Tökbél krémleves » Kelkáposzta leves gazdagon » Narancsos répakrémleves
» Kukorica krémleves » Hideg tokaji borkrémleves » Szederkrémleves » Őszibarack-krémleves 1


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.