Weboldalunk egyes szolgáltatásainak és funkcióinak eléréséhez cookie-k használata szükséges. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mazsola leves 1. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
20 dkg mazsola
4 dl tejföl
1 evőkanál liszt

1 evőkanál cukor
néhány csepp citromlé

Elkészítés:
A mazsolát megtisztítjuk, váltott vízben alaposan megmossuk, majd 1-2 óráig vízben hagyjuk duzzadni.
Ezután leszűrjük, 1,5 liter enyhén sós vízben feltesszük főni.
Ha felforrt, a tejfölben simára kevert liszttel besűrítjük és jól összeforraljuk.
Végül a cukorral meg a citromlével ízesítjük, jól lehűtve tálaljuk.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kétszinű mazsolás kuglóf » Gombaleves Laci kedvére » Korhelyleves egyszerűen » Vegyes gyümölcskrémleves
» Hűsítő zöld leves olivával » Rétegezett karfiolleves » Boros körteleves » Bakonyi betyár leves
» Kaporleves zöldhagymával » Rizsleves citrommal » Paradicsomos bableves » Nyírségi gombócleves 2.
» Grizgaluska leves » Gulyásleves (pörköltből) » Tejfölös gombaleves » Májgombóc – leves


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.