Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mazsola leves 1. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
20 dkg mazsola
4 dl tejföl
1 evőkanál liszt

1 evőkanál cukor
néhány csepp citromlé

Elkészítés:
A mazsolát megtisztítjuk, váltott vízben alaposan megmossuk, majd 1-2 óráig vízben hagyjuk duzzadni.
Ezután leszűrjük, 1,5 liter enyhén sós vízben feltesszük főni.
Ha felforrt, a tejfölben simára kevert liszttel besűrítjük és jól összeforraljuk.
Végül a cukorral meg a citromlével ízesítjük, jól lehűtve tálaljuk.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Görögdinnye leves » Brokkoli krémleves Ágitól » Zöldspárga leves » Rizstésztás marhahúsleves
» Krémleves sütőtökből » Banánkrémleves » Kukoricaleves » Mazsolás-túrós muffin
» Szárnyasragu leves » Fokhagymás krumplileves » Borsós raguleves » Tejszínes eperkrém-leves
» Székely csalánleves » Mandulás édes tejleves » Szíve-Nyelve Leves » Mandulás-mazsolás sütemény


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.