Tutireceptek.hu fejléc

Medvehagymás sajtmártás recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 evőkanál vaj
3 dl tejszín
1 db camembert sajt
kevés só
törött bors
szerecsendió
3 evőkanál apróra vágott medvehagyma levél

Elkészítés:
Vajat hevítünk, hozzáöntjük tejszínt. Belenyomjuk a kisebb darabokra vágott sajtot, kis lángon sűrű mártássá forraljuk. Sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval illatosítjuk, levesszük a hőről, beleszórjuk a zöld medvehagyma levelet, átforrósítjuk és tálaljuk.


A receptet beküldte: andi6020


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsgombócok sajtmártással » Sült karfiol sajtmártással » Medvehagymás krém » Sajtos-medvehagymás tészta
» Csirkemell sajtmártással » Medvehagymás-sajtos kalács » Csirke sajtmártásban » Csirkemell sajtmártásban
» Medvehagymás pogácsa II. » Hideg sajtmártás-mártogato » Medvehagymás fűszervaj » Sajtmártásos csirke
» Medvehagymás rizs » Tortelloni sajtmártással » Medvehagymás krumpli csoda » Sajtmártás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.