Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros sertéstarja recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg kicsontozott sertéstarja vagy comb
csipet só
1 mk őrölt fekete bors
2 ek mustár
5 ek olaj
1 mk csípős paprika fűszerkeverék

Elkészítés:
A húst 4 egyforma szeletre vágjuk, kiverjük, széleit, inas részeit bevágjuk. Mindkét oldalukat sóval, borssal meghintjük, és a mustár meg az olaj felével bekenjük. 1 éjszakára letakarva hűtőszekrénybe tesszük. Közvetlenül felhasználás előtt a szeleteket lecsöpögtetjük, és serpenyőben, közepes lángon, a maradék olajban szép pirosra sütjük. A visszamaradó páclevet a többi mustárral és a csípős paprika fűszerkeverékkel összekeverjük. Tálaláskor a szeleteket ezzel a fűszeres mártással megkenjük. Köretnek párolt rizs és párolt zöldség illik hozzá.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros töltött pecsenye » Mustáros marhaszelet » Mustáros uborkamártás » Sajtos mustáros csirke
» Tejfölös-mustáros cukkini » Mustáros karajszeletek » Mustáros sertéscomb » Mustáros-szezámos pogácsa
» Csőben sült sertéstarja » Mustáros csirke » Mustáros rakott csirkemell » Mustáros ananászsaláta
» Mustáros hús bundában » Spárgás-mustáros marhasült » Mustáros krinolinsaláta » Bajor sertéstarja


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.