Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros sertéstarja recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg kicsontozott sertéstarja vagy comb
csipet só
1 mk őrölt fekete bors
2 ek mustár
5 ek olaj
1 mk csípős paprika fűszerkeverék

Elkészítés:
A húst 4 egyforma szeletre vágjuk, kiverjük, széleit, inas részeit bevágjuk. Mindkét oldalukat sóval, borssal meghintjük, és a mustár meg az olaj felével bekenjük. 1 éjszakára letakarva hűtőszekrénybe tesszük. Közvetlenül felhasználás előtt a szeleteket lecsöpögtetjük, és serpenyőben, közepes lángon, a maradék olajban szép pirosra sütjük. A visszamaradó páclevet a többi mustárral és a csípős paprika fűszerkeverékkel összekeverjük. Tálaláskor a szeleteket ezzel a fűszeres mártással megkenjük. Köretnek párolt rizs és párolt zöldség illik hozzá.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros-hagymás csirke » Fokhagymás-mustáros tarja » Mustáros tarjaszeletek » Tejszínes mustáros karaj
» Mustáros hús » Mustáros májaskrém » Mustáros tepsis tarja » Mustáros karajszeletek
» Mustáros pulykacomb » Mustáros hagymás tarja » Mustáros-tejfölös csirke » Mustáros lencsesaláta
» Mustáros rakott csirkemell » Mustáros sertés szelet » Mézes-mustáros pulyka » Mustáros tepsis csirkemell


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.