Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
10 szelet hosszúkaraj
egy fejfokhagyma
mustár
2 db húsleveskocka
2-3 dl langyos víz

Elkészítés:
A húst kiklopfolod, befűzerezed ízlés szerint, berakod egy tepsibe, mindkét oldalát jól megkened mustárral (nem kell rá sajnálni). A fokhagymagerezdeket megpucolod, felszeleteled (nem kell nagyon apróra), és megszórod a mustáros húst. Végül a két húsleveskockát feloldod 2-3 dl langyos vízben, és jól nyakon öntöd a húst. Alufólia alatt 45-60 percig (a hús méretétől függően) sütöd, majd fólia nélkül még ízlés szerint lesütöd.

Tanácsok:
Én ételizesítővel, borssal és flekken fűszerrel fűszereztem.
Nagyon omlós husi. Nálunk egy evésre el is fogyott az adag, úgyhogy ha nagy a család érdemes több szeletből készíteni. :)

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: azure_


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes-mustáros pulykamell » Pikáns karaj » Töltött sertéskaraj » Mézes mustáros hús
» Sajtos-tejfölös karaj » Karaj Dávid király módra » Almás - fokhagymás karaj » Mustáros-Erős Pistás hús
» fokhagymás sült karaj » Mustáros májaskrém » Karaj sütve » Mustáros-tejfölös csirke
» Mustáros marhaszelet » Majoránnás sertéskaraj » Sertéskaraj pármai módra » Göngyölt sertéskaraj


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.