Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros hagymás tarja recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 szelet tarja
mustár
flekken fűszerkeverék
bors
olaj
1-2 fej hagyma
3 gerezd fokhagyma

Elkészítés:
A tarja szeleteket megkenjük mustárral, befűszerezzük a flekken fűszerkeverékkel, borsozzuk és belehelyezzük egy edénybe. A hússzeletek közé hagyma és fokhagyma szeleteket teszünk és a végén annyi étolajat öntünk rá, amennyi ellepi. Lezárjuk az edényt és a hűtőben pihentetjük egy éjszakát. Másnap a bepácolt hússzeleteket a hagymákkal és az olajjal együtt a római tálba vagy egy tepsibe helyezzük, lefedjük és puhára sütjük, majd a fedőt levesszük és kissé lepirítjuk.

Tanácsok:
Krumplikörettel, savanyúsággal tálaljuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros-tejfölös karaj » Fokhagymás karaj » Mustáros karaj » Lilahagymasaláta
» Újhagymás spárgaleves » Erdélyi hagymás csülök » Sajtos tejfölös tarja » Fokhagymás csirkemell
» Tejszínes mustáros hús » Tökmagos-hagymás pogi » Hagymás rostélyos » Sonkás-hagymás szelet
» Fokhagymás máj » Póréhagymás babsaláta » Fokhagymás libacomb » Hagymásrostélyos máshogy


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.