Tutireceptek.hu fejléc

Marokkói csirkeleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Hozzávalók (4 adagra): 1/2 kg csirkemell kis darabokra vágva, 2-3 evőkanál olíva olaj, 1 kis fej hagyma apróra vágva, 1/2 evőkanál gyömbér, 1/2 evőkanál őrölt kömény, 3/4 teáskanál pirospaprika, 1/4 teáskanál cayenne bors, 1/4 teáskanál feketebors, 1 liter húsleves (lehet kockából), 15 dkg cukkíni félkör alakra vágva.

Elkészítés:
Egy nagyobb lábosban pirítsd fehéredésig a csirkemell darabokat az olíván. Add hozzá a hagymát, párold 1-2 percig alacsonyabb hőfokon. Aztán add hozzá a fűszereket, keverd össze, és öntsd rá a húslevest. Amikor egy perce forr, add hozzá a cukkínit, és forrald még 5 percig. Vedd le a tűzről, és hagyd állni még 5 percig tálalás előtt.
Nettó CH: 1 adagban 2,5 gramm.


A receptet beküldte: veres

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Marokkói babkrém (Bissara) » Orosz csirkeleves » Karfiolos csirkeleves » Marokkói halpaprikás
» Thaiföldi csirkeleves » Csirkeleves indiai módon » Nyári csirkeleves babbal » Almás csirkeleves
» Indiai csirkeleves » Kínai gombás csirkeleves » Tárkonyos csirkeleves » Fokhagymás csirkeleves
» Spanyol csirkeleves » Tom csirkelevese » Csirkeleves gourmand módra » Májas csirkeleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.