Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Thaiföldi csirkeleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
- csirkemell v. pulyka
- olivaolaj
- gomba
- chilipaprika
- szójaszósz
- fokhagyma
- friss bazsalikom és koriander levél
- rizstészta (üvegtészta)
- csirkeleves (kockából is jó)
- esetleg citromleve

Elkészítés:
A mellet csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, olivaolajon lepiritjuk. Zöld citromlevet lehet hozzá önteni, hogy a savas lé a lesült pörköket feloldja. Bele tesszük a vékony szeletekre vágott gombát, az apróra vágott chilipaprikát, szójaszószt, reszelt fokhagymát, és felöntjük csirkelevessel. Mikor megfőtt a hús és a gomba, beletesszük a rizstésztát (1 perc alatt megpuhul), és rászórjuk az apróra vágott zöldfűszereket. Főzni már nem kell.

Jó étvágyat hozzá!

Tanácsok:
Nagyon különleges, csípős leves.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: bnedora


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Indiai csirkeleves » Karfiolos csirkeleves » Kínai gombás csirkeleves » Tom csirkelevese
» Csirkeleves indiai módon » Csirkeleves gourmand módra » Orosz csirkeleves » Almás csirkeleves
» Májas csirkeleves » Nyári csirkeleves babbal » Marokkói csirkeleves » Tárkonyos csirkeleves
» Spanyol csirkeleves » Fokhagymás csirkeleves » Zalai csirkeleves » Paprikás fasírt


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.