Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsánkrém ahogy én készítem recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
2 db padlizsán
2 fej vörös hagyma
2 tojás sárgája
mustár
olaj


Elkészítés:
A hagymát felaprítjuk és kevés olajon megpirítjuk. A padlizsánokat nyílt lángra odatesszük sülni(a gáz is tökéletesen megfelel). Ha megsült a fekete részt eltávolítjuk róla majd összetörjük vagy merülőmixerrel leturmixoljuk.A 2 tojás sárgájához ízlés szerint teszünk egy kis sót meg mustárt és mindig egy kevés olajat hozzáadva folyamatosan kevergetjük. Ha minden kész az egészet összekeverjük és még ízlés szerint tehetünk bele sót.

Tanácsok:
Ha fogyasztás előtt picit lehűtjük sokkal finomabb.A nyers tojás miatt csak 2-3 napig tartható.Ha csak elektromos tűzhely van akkor a sütőben is meg lehet sütni a padlizsánokat.Friss kenyérrel és pirítóssal is nagyon finom!
Jó étvágyat hozzá!

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Ancsi2582


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Avokádós padlizsánkrém » Juhtúrós padlizsánkrém » Sülthús ahogy mi szeretjük » Ahogy én készítem a nyulat
» Én padlizsánkrémem » Brassói, ahogy én készítem » Tégy ahogy a kedved engedi » Wrap, ahogy mi szeretjük
» Hókifli, ahogy én tudom » Hókifli, ahogy én csinálom » Arab padlizsánkrém » Pogi, ahogy én szeretem
» Majonézes padlizsánkrém » Flódni, ahogy mi készítjük » Ínyenc padlizsánkrém » Finom padlizsánkrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.