Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pangasiusfilé pezsgős rákraguva recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 pangasiusfilé

1 kis paradicsom

10 dkg koktélrák

fél dl tejszín

fél dl pezsgő



bors

liszt

kevés olaj

Elkészítés:
A halat sózás, borsozás után lisztben megforgatjuk, és forró olajban mindkét oldalát megsütjük.
Az olajból kivesszük, és melegen tartjuk.
Az olajba beletesszük a kockára vágott paradicsomot és a rákot.
Sóval, borssal, csipet cukorral ízesítjük.
Rövid hevítés után a tejszínnel és a pezsgővel összeforraljuk, és azonnal tálaljuk. Köretnek rizst és vajas főtt burgonyát ajánlok.

Tanácsok:
A ragut tetszés szerint tejből és lisztből készült habarással lehet sűríteni.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pezsgős málnaüdítő » Pezsgős őszibarackleves » Pezsgős csirke » Pezsgős káposzta
» Gyümölcsös pezsgőspohár » Pezsgős pulyka » Ananászos pezsgős álom » Pezsgős koktél
» Pezsgős flip » Pezsgőspohár » Pezsgős szilvaleves » Pezsgős-tonhalas spagetti
» Empanadas tonhallal » Tonhalkrémes krumpli » Lazacos palacsinta » Fekete kagyló almaborban


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.