Tutireceptek.hu fejléc

Paprikás hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4-6 szelet hal,
3 fej vöröshagyma,
l szál karikára vágott sárga- és fehérrépa,
pirospaprika, só, bors,
l gerezd foghagyma,
l kanál paradicsompüré.

Elkészítés:
A hagymát, a zöldséget és a halat lábasban főni tesszük, annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Amikor felforr a víz, beleadjuk a fűszereket. Lassú tűzön puhára főzzük. Tűzálló tálba rakjuk, levét rászűrjük.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Békacomb paprikásan » Sült paprikás fetasajtkrém » Tejfölös gombapaprikás » Gombás halpaprikás
» Karfiolpaprikás » Gombás harcsapaprikás » Malacpaprikás » Tejfeles halpaprikás
» Chilipaprikás sügér » Lecsós karfiolpaprikás » Paprikás krémleves » Gombás-paprikás rizstorta
» Rántott paprikás kelbimbó » Csirkepaprikás másképp » Babpaprikás » Nokedlis paprikás krumpli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.