Tutireceptek.hu fejléc

Paprikás hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4-6 szelet hal,
3 fej vöröshagyma,
l szál karikára vágott sárga- és fehérrépa,
pirospaprika, só, bors,
l gerezd foghagyma,
l kanál paradicsompüré.

Elkészítés:
A hagymát, a zöldséget és a halat lábasban főni tesszük, annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Amikor felforr a víz, beleadjuk a fűszereket. Lassú tűzön puhára főzzük. Tűzálló tálba rakjuk, levét rászűrjük.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Harcsapaprikás másként » Karfiolpaprikás » Vasi paprikás » Amurpaprikás
» Tejfölös-paprikás cukkini » Hagymás paprikás zsemle » Harcsapaprikás » Tejfölös paprikás krumpli
» Patisszonpaprikás » Tojásos gombapaprikás » Csornai töltött paprikás » Rántott paprikás kelbimbó
» Paprikás csiga » Paprikás krumli » Gombás-paprikás rizstorta » Tejfeles halpaprikás


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.