Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Nyúlpaprikás recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg nyúlhús(comb, has, gerinc)
2 evőkanál sertészsír
2 db vöröshagyma
1 ek pirospaprika
1 ek rétesliszt
1 dl tej
2 dl tejföl

bors
4 gerezd fokhagyma
1/2 csokor petrezselyemzöld

Elkészítés:
Olvasztott zsírban megfonnyasztjuk a vöröshagymát, belekeverjük a feldarabolt nyúlhúst. Borsozzuk, megszórjuk a fűszerpaprikával, a petrezselyemlevéllel, és összekeverjük. Felengedjük annyi vízzel, amennyi ellepi, beletesszük a zúzott fokhagymát, megsózzuk. Lassú tűzön puhára főzzük. Habarást készítünk liszt, tej, tejföl hozzáadásával, és a kész nyúlpaprikásra öntjük. Felforraljuk és kész. Sós krumplival, vegyes savanyúval tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Citromos pulykamell sült » Vincellér máj » Csirke különleges mártásban » Töltött májszeletek
» Boros házinyúl » Francia borjúborda » Barackos rakott csirkemell » Sajttal töltött fasírtgolyók
» Sajtos-tejfölös hús » Borzas sertésmáj » Galyasági pecsenye » Pulykaérmék vitaminkörettel
» Osso buco » Rozmaringos oldalas » Tejfölös csirkecomb » Citromos-borsos mázas csirke


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.