Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Nyúlpaprikás recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg nyúlhús(comb, has, gerinc)
2 evőkanál sertészsír
2 db vöröshagyma
1 ek pirospaprika
1 ek rétesliszt
1 dl tej
2 dl tejföl

bors
4 gerezd fokhagyma
1/2 csokor petrezselyemzöld

Elkészítés:
Olvasztott zsírban megfonnyasztjuk a vöröshagymát, belekeverjük a feldarabolt nyúlhúst. Borsozzuk, megszórjuk a fűszerpaprikával, a petrezselyemlevéllel, és összekeverjük. Felengedjük annyi vízzel, amennyi ellepi, beletesszük a zúzott fokhagymát, megsózzuk. Lassú tűzön puhára főzzük. Habarást készítünk liszt, tej, tejföl hozzáadásával, és a kész nyúlpaprikásra öntjük. Felforraljuk és kész. Sós krumplival, vegyes savanyúval tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sertésragu bográcsban » Fokhagymás sült sertéskaraj » Részeges csirke » Spékelt nyúl
» Uborkás marhahús tásztával » Kapros-túrós csirkemellfilé » Barackos töltött csirkemell » Banánnal töltött csirkemell
» Boros csirkesült burgonyával » Baconos máj » Erdélyi flekken öntettel » Német krumpliskolbász
» Mediterrán pulykamell » Kölcsön fasírt (sógórnőmtől) » Libamájjal töltött gomba » Húscsíkok magos bundában


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.