Tutireceptek.hu fejléc

Nyúlpaprikás recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg nyúlhús(comb, has, gerinc)
2 evőkanál sertészsír
2 db vöröshagyma
1 ek pirospaprika
1 ek rétesliszt
1 dl tej
2 dl tejföl

bors
4 gerezd fokhagyma
1/2 csokor petrezselyemzöld

Elkészítés:
Olvasztott zsírban megfonnyasztjuk a vöröshagymát, belekeverjük a feldarabolt nyúlhúst. Borsozzuk, megszórjuk a fűszerpaprikával, a petrezselyemlevéllel, és összekeverjük. Felengedjük annyi vízzel, amennyi ellepi, beletesszük a zúzott fokhagymát, megsózzuk. Lassú tűzön puhára főzzük. Habarást készítünk liszt, tej, tejföl hozzáadásával, és a kész nyúlpaprikásra öntjük. Felforraljuk és kész. Sós krumplival, vegyes savanyúval tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes-mustáros pikáns csirke » Libacomb 4 személyre » Sajttal töltött csirkecomb. » Csirekhús karfiollal, rizzsel
» Padlizsános-sajtos csirkemell » Pacalpörkölt kuktában » Aszaltszilvás marhapecsenye » Csirke
» Tejszínes csülök római tálban » Csülkös karfiolsaláta » Rakott csirke olasz módra » Sertésborda keleti módra
» Balatoni mustos pecsenye » Csirkemell őzgerincben » Mustáros kacsamáj » Cigány pác


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.