Tutireceptek.hu fejléc

Patiszon leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kisebb patiszon
1 szál sárgarépa
1 szál zöldség
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 kávéskanál liszt
1 evőkanál olaj
1 zöldségleves kocka
1 tyúkhúsleves kocka

bors

Elkészítés:
A patisszon magjait eltávolítjuk,meghámozzuk és kis kockára daraboljuk.
A répát zöldséget tisztítás után karikára vágjuk.
Az olajat felhevítjük és beletesszük az apró kockára vágott vöröshagymát,fokhagymát majd hozzáadjuk a zöldségeket és a patisszont.Sózzuk és rövid ideig pároljuk.Megszórjuk a kávéskanál liszztel kicsit pirítjuk, és hideg vízzel
felengedjük.
Hozzáadjuk a leves kockákat,és készre főzzük.
SÓval borssal ízlés szerint ízesítjük.
Tálaláskor apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk.

Betétje:galuska,de bármilyen levestészta adható hozzá.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Póréhagyma levesem » Gombakrém leves » Zöldséges brokkoli leves » Vörösboros szőlőleves
» Tökös fejtett bableves » Eper-krémleves » Aszalt szilvás sonkaleves » Tejfölös gombaleves
» Tarhonya krémleves » Finom krémleves sütőtökből » Alma-krémleves » Frank krumplileves
» Bácskai gombócleves » Sváb sajtostáska leves » Tejszínes zellerkrémleves » Aszalt szilvaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.