Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ponty variáció recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg ponty
1 tejföl
só, bors, citromlé, babérlevél

Elkészítés:
A megtisztított halszeleteket sóval, borssal, citromlével ízesítjük, és finomra morzsolt babérlevéllel meghintjük. A kimargarinozott tűzálló tálba tesszük, bevonjuk tejföllel, majd előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük. Margarinos burgonyával, vagy vegyes zöldségkörettel tálaljuk.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos ponty » Korhely halászlé pontyból » Vörösboros pontyfilé » Rántott ponty hawaii módra
» Rácponty » Sajtos ponty tepsiben » Ponty szalonnásan » Pontyleves lebbenccsel
» Ponty Orly módra » Pörkölt Ponty » Keftedsz-görög variáció » Magyaros pontykocsonya
» Pityókás ponty » Pontyderék lengyelesen » Szőlős ponty » Kefirben párolt ponty


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.