Tutireceptek.hu fejléc

Ponty variáció recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg ponty
1 tejföl
só, bors, citromlé, babérlevél

Elkészítés:
A megtisztított halszeleteket sóval, borssal, citromlével ízesítjük, és finomra morzsolt babérlevéllel meghintjük. A kimargarinozott tűzálló tálba tesszük, bevonjuk tejföllel, majd előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük. Margarinos burgonyával, vagy vegyes zöldségkörettel tálaljuk.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös ponty » Vörösboros pontyfilé » Szőlős ponty » Tejfölös-gombás ponty
» Pontyhalászlé egyszerűen » Tejfölös pontyszeletek » Keftedsz-görög variáció » Joghurttorta variációk
» Gombás ponty » Ponty szolnokiasan » Sushi-variációk » Ponty zöldséggel
» Dióbundában sült ponty » Kefirben párolt ponty » Pontyhalászlé » Gyümölcsös ponty


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.