Tutireceptek.hu fejléc

Ponty variáció recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg ponty
1 tejföl
só, bors, citromlé, babérlevél

Elkészítés:
A megtisztított halszeleteket sóval, borssal, citromlével ízesítjük, és finomra morzsolt babérlevéllel meghintjük. A kimargarinozott tűzálló tálba tesszük, bevonjuk tejföllel, majd előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük. Margarinos burgonyával, vagy vegyes zöldségkörettel tálaljuk.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás ponty » Pontyhalászlé egyszerűen » Fokhagymás ponty » Tepsis töltött ponty
» Pontyragu » Pontyhalászlé » Ponty vörösborban » Pontyleves lebbenccsel
» Ponty Orly módra » Keftedsz-görög variáció » Ponty szolnokiasan » Pármay szelet variáció
» Dorozsmai molnár ponty » Diós rántott ponty » Gyümölcsös ponty » Pörkölt Ponty


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.