Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ponty variáció recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg ponty
1 tejföl
só, bors, citromlé, babérlevél

Elkészítés:
A megtisztított halszeleteket sóval, borssal, citromlével ízesítjük, és finomra morzsolt babérlevéllel meghintjük. A kimargarinozott tűzálló tálba tesszük, bevonjuk tejföllel, majd előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük. Margarinos burgonyával, vagy vegyes zöldségkörettel tálaljuk.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ponty Orly módra » Zöldborsó leves variáció » Kefirben párolt ponty » Vörösboros pontyfilé
» Pörkölt Ponty » Töltött pontyfilé » Puding variációk » Korhely halászlé pontyból
» Magyaros pontykocsonya » Sajtos ponty » Lecsós ponty » Pontyhalászlé
» Tejfölös ponty » Sushi-variációk » Gyümölcsös ponty » Rántott brokkoli variációk


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.