Tutireceptek.hu fejléc

Ponty variáció recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg ponty
1 tejföl
só, bors, citromlé, babérlevél

Elkészítés:
A megtisztított halszeleteket sóval, borssal, citromlével ízesítjük, és finomra morzsolt babérlevéllel meghintjük. A kimargarinozott tűzálló tálba tesszük, bevonjuk tejföllel, majd előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük. Margarinos burgonyával, vagy vegyes zöldségkörettel tálaljuk.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyümölcsös ponty » Kefirben párolt ponty » Vörösboros pontyfilé » Dióbundában sült ponty
» Pármay szelet variáció » Joghurttorta variációk » Keftedsz-görög variáció » Puding variációk
» Pontyragu » Ponty oroszosan » Töltött pontyfilé » Pontyleves lebbenccsel
» Fokhagymás ponty » Tepsis töltött ponty » Sushi-variációk » Ponty Orly módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.