Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ponty variáció recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg ponty
1 tejföl
só, bors, citromlé, babérlevél

Elkészítés:
A megtisztított halszeleteket sóval, borssal, citromlével ízesítjük, és finomra morzsolt babérlevéllel meghintjük. A kimargarinozott tűzálló tálba tesszük, bevonjuk tejföllel, majd előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük. Margarinos burgonyával, vagy vegyes zöldségkörettel tálaljuk.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rántott ponty hawaii módra » Tejfölös pontyszeletek » Ponty zöldséggel » Kakukkfüves ponty
» Gyümölcsös ponty » Sajtos ponty tepsiben » Gombás ponty » Pontyhalászlé
» Ponty szalonnásan » Rántott brokkoli variációk » Pontyhalászlé egyszerűen » Keftedsz-görög variáció
» Szőlős ponty » Magyaros pontykocsonya » Töltött pontyfilé » Zöldborsó leves variáció


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.