Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pontyragu recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg filézett ponty
1 csmó leveszöldség
10 dkg vaj
1 dl bor
1 csokor petrezselyem
1 cirtomlé
2 dl tejfel
2 db tojás


Elkészítés:
A megtisztitott zöldséget apróra vágjuk, vajon egy kissé megpároljuk. Beletesszük a halakat,sózzuk felengedjük a borral és annyi vízzel ép hogy csak ellepje kb 25-30 percig főzzük, majd a tojássárgáját elkeverjük a tejfelel és ráöntjük a halra, rá csavarjuk a citromlevét és tálaljuk.

Kukoricásrizst adunk hozzá


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsis hal » Ropogós gyömbéres hering » Tonhal parmezánnal » Mustáros hal 90naposra
» Apatini káposztás harcsa » Fajszi halászlé » Hekk sütőben » Csukapörkölt.
» Gombás haltál » Lazacos palacsinta » Ínyenc halszelet Karácsonyra » Homáros tarisznya
» Rakott hal káposztával » Tonhal saláta ala jita » Halfilé joghurtköntösben » Lazacsült különleges körettel


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.