Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás halfilé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg tengeri halfilé
0,5 kg sampion gomba /erdei is jó/
2 fej vöröshagyma
20 dkg reszelni való sajt

Elkészítés:
A tengeri halfilét felengedem szobahőmérsékleten. A gombát megtisztítom, felaprítom és a megdinsztelt vöröshagymára szórom, ha már megpárolódott, zsírjára sütöm. A ragut ízesítem sóval, borssal, lehet megszórni apróra vágott petrezselyem zölddel. Aki szereti, nyomhat bele 1-2 gerezd fokhagymát is. Elkészítem a besamel mártást ahogy kell. Egy teflon tepsit kikenek olajjal, belefektetem a szeletekre vágott, besózott halat. A szeletekre halmozom a ragut, majd vastagon, szintén szeletenként reszelt sajttal megszórom. Ezután nincs más
dolgunk, mint addig sütjük, míg a sajt teteje gusztusosan megpirul. Majonézes krumplissaláta a legfinomabb köret hozzá!


A receptet beküldte: Polli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás sonkatekercs » Sült, gombás rizottó » Rókagombás rizses hús » Csirkés-gombás fussili
» Tejfölös-gombás húsfalatok » Sonkás-gombás rizibizi » Sonkás-gombás batyu » Tejszínes-gombás szósz
» Gombás rakott kifli » Diétás gombás husi » Gombás, zöldséges husi » Gombás-cukkinis omlett
» Sajtos-gombás karaj » Gombás spárga » Gombás vegyessaláta » Gombás húsgombóc


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.