Tutireceptek.hu fejléc

Gombás halfilé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg tengeri halfilé
0,5 kg sampion gomba /erdei is jó/
2 fej vöröshagyma
20 dkg reszelni való sajt

Elkészítés:
A tengeri halfilét felengedem szobahőmérsékleten. A gombát megtisztítom, felaprítom és a megdinsztelt vöröshagymára szórom, ha már megpárolódott, zsírjára sütöm. A ragut ízesítem sóval, borssal, lehet megszórni apróra vágott petrezselyem zölddel. Aki szereti, nyomhat bele 1-2 gerezd fokhagymát is. Elkészítem a besamel mártást ahogy kell. Egy teflon tepsit kikenek olajjal, belefektetem a szeletekre vágott, besózott halat. A szeletekre halmozom a ragut, majd vastagon, szintén szeletenként reszelt sajttal megszórom. Ezután nincs más
dolgunk, mint addig sütjük, míg a sajt teteje gusztusosan megpirul. Majonézes krumplissaláta a legfinomabb köret hozzá!


A receptet beküldte: Polli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás melegszendvics » Gombás kaszinótojás » Gombás kínai kel » Gombás töltött kifli
» Gombás rakott tál sütőben » Spárga és gombasaláta » Sonkás-gombás batyu » Gombás-tejfölös pulykamell
» Gombás-Husos Fasirt » Shiitake gombás spagetti » Sonkás gombás penne » Gombás- sajtos csirkemell
» Rókagombás csirkemell » Gombás-sajtos sült tészta » Tengeri halfilé rizzsel » Sonkás-gombás karaj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.