Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Porcukros almafánk recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1kg alma
25dkg liszt
1/2 tk fahéj
1 sütőpor
2 tojás
2 ek porcukor

Elkészítés:
Az almákat lereszeljük,kicsavarjuk a levét és a felvert tojást,lisztet,fahéjat,porcukrot,sütőport jol összedolgozzuk,majd ujjnyi vastag "fasírtokat" formázunk, és már mehet is a forró olajba. Itt mindkét oldalát szép pirosra sütjük, és még melegen megszórjuk porcukorral.


A receptet beküldte: siti

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bögrés almafánk » Bögrés fahéjas almafánk » Almafánk » Almafánk(Kata-féle)
» Almafánk (nem almás fánk) » Kevert almafánk » Fahéjas almafánk » Almafánk Jessy módra
» Almafánk, Fititől » Túrós lepény eperöntettel » Csokinyelv » Málnás túrótorta
» Kedvenc szelet1 » Öszibarack töltve » Meggyes-mákos muffin II » Paleolit fatörzstorta


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.