Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pulyka ínyenc mártásban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet pulykamell,
15 dkg csiperkegomba,
4 evőkanál Marsala (tokaji) bor,
2 evőkanál barnamártás,
0,5 dl húsleves,
5 dkg vaj,
só,
bors.

Elkészítés:
A hússzeleteket kiveregetjük, sóval, borssal ízesítjük.
Megforrósított olajon mindkét oldalon pirosra sütjük.
A serpenyőből kivesszük.
A visszamaradt zsiradékban megpároljuk a felszeletelt gombát, majd felöntjük a borral, a levessel és a barnamártással.
Összeforraljuk, majd beletesszük a pulykamellet és összemelegítjük.
Párolt rizzsel körítjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rokfortos pulyka » Furfangos pulykamell » Zöldséges rakott pulyka » Búbos pulykamell
» Mandulás rakott pulyka » Pikáns leves pulykamellből » Bazsalikomos pulyka » Ínyenc spagetti
» Mexikói pulykamáj » Pulykasült gregorian módra » Pikáns, párolt pulykaragu » Extra pulykamell
» Csirkecomb citrommártásban » Pulykaaprólék leves » Húsvéti töltött pulykamell » Mustármártás ínyenceknek


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.