Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pulyka ínyenc mártásban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet pulykamell,
15 dkg csiperkegomba,
4 evőkanál Marsala (tokaji) bor,
2 evőkanál barnamártás,
0,5 dl húsleves,
5 dkg vaj,
só,
bors.

Elkészítés:
A hússzeleteket kiveregetjük, sóval, borssal ízesítjük.
Megforrósított olajon mindkét oldalon pirosra sütjük.
A serpenyőből kivesszük.
A visszamaradt zsiradékban megpároljuk a felszeletelt gombát, majd felöntjük a borral, a levessel és a barnamártással.
Összeforraljuk, majd beletesszük a pulykamellet és összemelegítjük.
Párolt rizzsel körítjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes pulykahús » Rádói pulykamell » Makarónis pulykasaláta » Mexikói pulykamáj
» Mézes-mustáros pulyka » Gombás-hagymás pulykamell » Karfiol fehér mártásban » Sült hal gombás mártásban
» Igazi sajtos pulykamell » Pulykasült zöldségekkel » Pulykaragu-leves » Csőbensült pulykamell
» Töltött pulykatekercsek » Diós pulykamellsaláta » Pezsgős pulyka » Parajos pulykamell


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.