Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ragunyasz recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Ragougnasse (ragunyassz),
melyet vajjal kikent edényben rétegesen készítenek.
1—1 réteg makarónit, Béchamel-mártást, ujjnyi metéltre
vágott főtt sovány marhahúst, fűszerezett paradicsompürét
(vagy nyáron tört paradicsomot) vagy lecsót
rakunk egymásra s ugyanezt ebben a sorrendben
egy-kétszer megismételjük, míg edényünk megtelt. A
legfelsőbb réteget vékony Béchamel-mártással vonjuk
be, reszelt sajttal meghintjük és forró sütőben
megsütjük.
A francia konyha végtelen sorú változataiból kiemelhetjük

Elkészítés:
Ez Gundel könyvből lett idézve

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: Tobzocska


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Biftéki » Csomboros-lencsés káposzta » Körte diós sajtmártással » Magyaros tepsis krumpli
» Spaghetti tutto mia Bugri:) » Besameles rakott krumpli » Sült töltöttpaprika » Padlizsános lepény
» Rakott sajtos sütőtök » Töltött kelkáposzta » Babkása » Libanoni tabbouleh
» Olcsó szardíniás csoda » Tarkababos egytál bulgurral » Csirkés-bulgur » Sütőtökös risotto


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.