Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás rakott kifli recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
8 kifli
20 dkg gomba
5 dl tej
1 dl tejföl
1 kis fej vöröshagyma
2 evőkanál olaj
só, bors
1 kiskanál pirospaprika
a kikenéshez olaj
tetejére 5 dkg sajt

Elkészítés:
A kifliket karikákra vágjuk, és a tejjel meglocsoljuk.
A megtisztított, felaprított hagymát az olajon sárgára pirítjuk, majd a tűzről lehúzva a pirospaprikával megszórjuk, a megtisztított, felszeletelt gombát hozzáadjuk, csipetnyi sóval meg őrölt borssal ízesítjük, és puhára pároljuk.
Ezután a kifli felét egy kiolajozott tűzálló tálba terítjük, a gombapörköltet rásimítjuk, majd a maradék kiflivel betakarjuk.
Végül a tejföllel meglocsoljuk, a reszelt sajttal megszórjuk, és forró sütőben kb. 10 percig sütjük.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Citromos, gombás csirke » Rakott puliszka » Rakott avokádó » Sütőtökös rakott brokkoli
» Spenótos-gombás tészta » Csirkés-gombás kavarodás » Rakott krumpli gazdagon » Rakott cukkinis palacsinta
» Pizzás kifli » Rakott krumpli tejszínnel » Rakott padlizsán » Cukkinis rakottas
» Csirkés rakott tészta » Rakott csirkemell3 » Tejfölös (sós) kifli » Rakott galuska


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.